gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Tondeo klippemaskiner

En klipper fra Tondeo vil overraske dig med sin kvalitet og holdbarhed. Uanset om du ønsker at bruge klippemaskinen som professionel eller bare vil passe på dit hår derhjemme, har mærket den rigtige klipper eller trimmer til alle. Nyd kvaliteten af et godt produkt og vælg Tondeo klippemaskiner!

 

Sortering

Pr. Side
Pris

Tondeo ECO XP LITHIUM: støjsvag og med få vibrationer

En af mærkets populære modeller er Tondeo ECO XP LITHIUM, og det er bestemt ikke tilfældigt. Ikke alene er dette værktøj stille, det har også lave vibrationer. Derfor er det meget behageligt at arbejde med denne klipper. Produktet har en nydesignet ladestation og tilbyder opbevaringsplads til op til fem påsætningskamme, som medfølger ved produktet. ECO XP LITHIUM kan bruges på både net- og batteristrøm, hvilket giver mulighed for fleksibelt arbejde.

Innovativt let rengøringsvenligt hurtigskiftesystem

En af de store fordele ved Tondeo hårklippemaskiner er det innovative let rengøringsvenlige hurtigskiftesystem. Det sikrer, at hårklippemaskinerne er meget nemme at rengøre, uden besvær. Desuden leveres hver enhed med en rengøringsolie, så skærepladerne fungerer problemfrit og sikrer, at du altid får gode resultater.

Arbejder hygiejnisk med Tondeo barbermaskiner

Af hygiejniske årsager er det vigtigt at skifte klippebladet regelmæssigt. Skyl altid selve barbermaskinen under rindende vand efter brug, og desinficer den om nødvendigt. På den måde sikrer du, at du altid arbejder på en hygiejnisk måde.

Vælg en Tondeo-klipper

Tondeo klippemaskiner er af høj kvalitet og holdbare! Denne enhed tilbyder masser af fordele. Tænk f.eks. på det innovative let rengøringsvenlige quick-change-system, de forskellige påsætningskamme og den fleksible brug, der er mulig. Bestil din klippemaskine i dag og oplev selv forskellen!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.