gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

TanOrganic selvbrunerolie

Vil du gerne have en smuk, naturlig sommerglød hele året rundt? Så er TanOrganic Self Tan Oil hemmeligheden bag en strålende teint! Denne revolutionerende selvbrunerolie er specielt udviklet til at give din hud en sikker og naturlig glød. Med økologiske ingredienser af høj kvalitet og ubesværet påføring er TanOrganic Self Tan Oil den perfekte løsning til dem, der gerne vil have en sund og smukt solbrun hud.

Sortering

Pr. Side
Pris

Naturlig formel TanOrganisk selvbrunerolie

Som med alle de produkter, vi sælger, kommer sikkerheden først. TanOrganic Self Tan Oil er fri for skadelige kemikalier, parabener og kunstige farvestoffer, så du kan nyde en strålende teint med ro i sindet. Formlen er beriget med økologiske olier og planteekstrakter, der fugter og nærer din hud, samtidig med at den giver en naturlig, jævn og langvarig kulør. Resultatet er en smuk kulør, der ser ud, som om du lige er kommet hjem fra en solrig ferie.

TanOranic Oil er let at påføre

Med TanOrganic Self Tan Oil er fejlfri resultater inden for rækkevidde. Oliens lette konsistens gør det nemt at fordele formlen jævnt over huden. Olien absorberes hurtigt og efterlader ingen klæbrig fornemmelse, så du straks kan nyde dine daglige aktiviteter. Du kan nemt dosere den rette mængde produkt, så du altid kan skabe den perfekte kulør.

Fugtgivende effekt af TanOrganic Self Tan Oil

TanOrganic Self Tan Oil er ikke kun et selvbrunende produkt, men også en kilde til fugt og pleje af din hud. De økologiske olier nærer og fugter din hud i dybden og giver dig en sund og strålende teint. Din hud vil føles silkeblød og se sund og næret ud. Nyd en smuk kulør og en næret hud i ét produkt.

TanOrganic selvbrunerolie til ansigtet

Du kan bruge produkterne i TanOrganic Self Tan Oil-serien til både ansigt og krop. Praktisk, for så behøver du ikke at købe flere produkter! Påfør olien i ansigtet på samme måde som på kroppen: med cirkulære bevægelser og ved at fordele den godt. Prøv dog at undgå hårgrænsen og øjenbrynene.

Langvarig nydelse af TanOrganic Oil

Med TanOrganic Self Tan Oil kan du nyde din sommerglød i lang tid. Formlen er specielt udviklet til at give en langtidsholdbar farve, der gradvist falmer, ligesom en naturlig kulør. Du behøver ikke at bekymre dig om grimme pletter eller striber. Farven aftager gradvist og jævnt, så du altid bevarer en naturlig teint.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.