gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sendo Soothing

Sendo Soothing-produkterne er løsningen til din følsomme eller irriterede hovedbund. Produkterne har en blid, men effektiv virkning, der bringer hovedbunden tilbage i balance. De beroligende og blødgørende egenskaber får huden til at føles mere behagelig. Lær denne produktlinje at kende nu, og giv din følsomme hovedbund den pleje, den fortjener!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Sendo Beroligende hårpleje

Med Sendo Soothing-produkter kan du være sikker på, at du har de bedste produkter til din følsomme og/eller irriterede hovedbund. Huden beroliges og blødgøres, så den føles mere behagelig. Nyd en sund og plejet hovedbund og et rent og friskt hår på samme tid.

Fordele

  • Til følsom og/eller irriteret hovedbund
  • Beroliger
  • Blødgør
  • Opfrisker

Sendo beroligende produkter

Disse produkter er et must-have til følsom og irriteret hovedbund. De beroliger og lindrer hovedbunden og bringer den tilbage i balance.

Calming Shampoo: En blid rens, der beroliger og lindrer huden. Hovedbunden føles behagelig, og håret er rent og dufter dejligt friskt.

Calming Cream: En leave-in-creme, der genopretter balancen i hovedbunden. Nyd en beroliget og blødgjort hud, der føles behagelig at røre ved.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.