gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sendo Scalp Restore

Lider du af fedtet hovedbund, og får du derfor let fedtet hår? Så er Sendo Scalp Restore-produkterne det, du har brug for. Produkterne bringer hovedbunden tilbage i balance og regulerer talgproduktionen. Lær denne produktlinje at kende nu, og oplev den dejlige følelse af en frisk hovedbund!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Problemer med hovedbunden
Kategori
Pris

Sendo Scalp Restore hårpleje

Sendo Scalp Restore hårplejeprodukter er velegnede til fedtet hovedbund og fedtet hår. Produkterne regulerer talgproduktionen og bringer hovedbunden tilbage i balance. Nyd en ren og frisk hovedbund, der føles behagelig at røre ved.

Fordele

  • Til fedtet hovedbund
  • Til fedtet hår
  • Bringer hovedbunden tilbage i balance
  • Regulerer talgproduktionen
  • Opfrisker

Sendo Scalp Restore-produkter

Produkterne i denne serie bringer hovedbunden tilbage i balance. Talgproduktionen reguleres og reducerer forekomsten af fedtet hovedbund og hår.

Rebalancing Shampoo: Denne shampoo giver følelsen af en vidunderlig ren og frisk hovedbund. Den reducerer talgproduktionen, hvilket også reducerer fedtet hår.

Rebalancing Lotion: En lotion, der genskaber balancen i hovedbunden. Talgproduktionen reguleres, så du får friskere hår i længere tid.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.