gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sendo Scalp Relief

Sendo Scalp Relief-produkterne er velegnede til hovedbund med skæl. Produkterne har en beroligende og rensende effekt, der genopbygger hovedbunden og reducerer skæl. Nyd en sund og frisk hovedbund uden flager. Lær produkterne i denne serie at kende nu.

Sortering

Pr. Side
Problemer med hovedbunden
Kategori
Pris

Hvad er Sendo Scalp Relief?

Sendo Scalp Relief-serien er specielt udviklet til hovedbund med skæl eller andre gener. Hovedbunden og håret bliver renset og udrenset, så det føles vidunderligt friskt og behageligt. Ved regelmæssig brug vil skæl holde sig væk længere og endda blive mindre. Nyd en ren hovedbund, der føles behagelig. Du ønsker også det bedste for dit hår og din hovedbund, ikke sandt?

Sendo Scalp Relief-produkter

Denne serie består af 2 produkter, der afbalancerer hovedbunden og reducerer skæl.

Purifying Shampoo: En rensende og udrensende shampoo til hår og hovedbund. Hovedbunden bringes tilbage i balance, hvilket reducerer skæl.

Purifying Scalp Lotion: Lotionen er designet til at give øjeblikkelig lindring. Skæl og andre gener beroliges og genoprettes, så du føler dig godt tilpas.

Fordele ved Sendo Scalp Relief

  • Til hår og hovedbund
  • Reducerer skæl
  • Genopretter og beroliger hovedbunden
  • Sundt hår og en sund hovedbund
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.