gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sendo Densifying

Lider du af svagt og tyndt hår? Så er Sendo Densifying-linjen det, du har brug for. Disse produkter gør håret stærkere, tykkere og sundere. Nyd dit smukke hår! Lær denne hårplejeserie at kende nu.

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Hvad er Sendo Densifying?

Sendo Densifying er specielt designet til svagt hår. Har du tyndt og skrøbeligt hår? Så er denne hårplejeserie lige, hvad du har brug for. Produkterne styrker håret, forbedrer hovedbundens tilstand og får dit hår til at se sundere ud. Oplev følelsen af stærkt og sundt hår.

Fordele ved Sendo Densifying

  • Gør svagt hår stærkere
  • Til hår og hovedbund
  • Styrker håret
  • Forbedrer hovedbundens tilstand

Sendo Densifying-produkter

Fortifying Shampoo: Shampooen er velegnet til alle hår- og hudtyper. En blid rensning, der genskaber balancen i hår og hovedbund, så håret bliver styrket og føles mere behageligt. Nyd et sundere og stærkere hår.

Intensive Fortifying Lotion: Et boost til hovedbunden. Disse kraftfulde lotions er specielt udviklet til at styrke tyndt, svagt og skrøbeligt hår. Håret bliver stærkere og får mere vitalitet.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.