gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sendo Color Defense

Beskyt din hårfarve med Sendo Color Defense-produkter. Vil du gerne have en levende farve i længere tid? Så er denne serie lige, hvad du har brug for. Ved at bruge shampoo, balsam, hårmaske og spray får du den bedste pleje, dine farvede lokker kan ønske sig. Lær denne fine serie at kende nu!

Sortering

Pr. Side
Kategori
Pris

Sendo Color Defense-produkter

Giv dine farvede lokker den pleje, de fortjener, med Sendo Color Defense-produkter.

Colour Protection Shampoo: Shampooen, der renser hår og hovedbund. Mild rensning holder hårfarven smuk og giver den en naturlig glans. Nyd rent og plejet hår.

Colour Protection Conditioner: En intensiv pleje til farvet hår. Hårfarven er levende og bevares i længere tid. Håret er let at rede ud, og den naturlige glans får det til at se smukt ud.

Colour Protection Mask: Hårmasken, der beskytter din hårfarve mod ydre påvirkninger. Efter brug føles dit hår vidunderligt blødt, glat og har en smuk glans.

Colour Protection Spray: Hårlotion, der beskytter din hårfarve mod ydre påvirkninger og får den til at holde længere. Sprayen efterlader ikke en fedtet fornemmelse.

Sendo Color Defense fordele

  • Til farvet hår
  • Holder hårfarven levende
  • Styrker den naturlige glans
  • Langvarig farvebevarelse
  • Komplet hårplejerutine
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.