gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS Volume & Body

OSiS Volume & Body-produkter får håret til at virke fyldigere. Håret får mere volumen fra rødderne og i længderne af håret. Hvis du har fint hår eller bare savner lidt ekstra volumen, er denne produktserie det, du har brug for! Skab mere volumen og fylde i dit hår på ingen tid med OSiS Volume & Body-serien.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

OSiS Volume & Body produkter

Med de 7 produkter fra OSiS Volume & Body-serien kan du give dit hår mere volumen og fylde. Er du fan af pulver, spray, mousse eller pasta? Denne serie har det hele. Vælg det produkt, der passer bedst til dine behov, og nyd en voluminøs frisure. To nye produkter er blevet udviklet og tilføjet til OSiS Volume & Body-serien.

Nye OSiS Volume & Body-produkter

  • Air Whip er et nyt produkt i serien. Denne hårmousse er velegnet til alle hårtyper (glat, bølget og krøllet). Efter påføring af moussen virker håret straks fyldigere, krøllerne er smukt defineret og føles ikke klistret. Air Whip giver varmebeskyttelse mod varmeværktøj op til 230°C, fugter håret og er Curly Girl proof.
  • Pump Up er også blevet tilføjet som noget nyt til sortimentet. Denne pasta indeholder en kombination af havsalt, stivelse og naturlige olier. Håret føles fyldigere efter brug, har mere volumen fra rødderne og giver dit hår mere fylde. Dette produkt er velegnet til alle hårtyper og er Curly Girl proof.

Produktlinjer

OSiS Volume & Body-serien giver håret mere volumen og fylde. Vil du gerne give dit hår mere glans, tekstur eller hold? Så prøv de andre produktlinjer fra Schwarzkopf Professional OSiS.

Smooth & Shine: Reducerer krus og giver en smuk glans.
Curls & Waves: Velegnet til krøllet og bølget hår.
Texture: Giver mere tekstur.
Hold: Giver godt hold.
2ND Day: Opfrisker håret.

Emballage

De fornyede produkter har nu alle en QR-kode. Hvert produkt har en unik kode, og hvis du scanner den med din telefon, får du flere oplysninger om produktet, f.eks. om hvordan det virker og ingredienser. Desuden er Hold-niveauet angivet på forsiden med "+". Betydningen af dette er: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold. Den nye emballage er også helt genanvendelig. OSiS Volume & Body-serien er grønnere og renere!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.