gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS Texture

OSiS Texture-produkterne giver dit hår mere greb og struktur. Skab de smukkeste frisurer nemt og hurtigt. Ønsker du et teksturprodukt med let, medium, stærkt eller ekstra stærkt hold? Denne produktserie har det hele. Vælg det produkt, der opfylder dine behov, og skab din ønskede frisure!


OSiS Texture-produkterne

OSiS Texture-produkterne giver håret struktur og greb. Du kan nemt skabe de smukkeste hårlooks! Denne serie består af 9 produkter med let til ekstra stærkt hold. Et af mine yndlingsprodukter fra denne linje er OSiS Texture Dust It. Det giver håret mere volumen fra rødderne og i længderne. Denne volumenpudder har en mat finish og et stærkt hold. Et nyt produkt, Velvet, er også blevet tilføjet til serien.

  • OSiS Texture Velvet er det nye produkt i OSiS Texture-linjen. Denne lette spray med vokseffekt er velegnet til alle hårtyper. Efter brug føles håret ikke klistret, og det er ikke tynget ned. Skab den frisure, der passer til dig, og nyd en smuk glans!

Er du nysgerrig på de andre produkter i denne serie? Du kan shoppe dem alle på Salontotal.dk!

Forskellige produktlinjer

Udover OSiS Texture-linjen har dette mærke også flere andre produktlinjer. Ønsker du at tilføje tekstur til dit hår, men også glans eller opfriske dit hår mellem hårvaskene? Så prøv også OSiS' andre produktlinjer. Køb dem alle på Salontotal.dk!

Hold: Giver hold til håret.
Curls & Waves: Til krøllet og bølget hår.
Volume & Body: Til hår, der kunne bruge mere volumen og fylde.
Smooth & Shine: Produkterne, der tæmmer kruset hår og giver det en smuk glans.
2ND Day: Opfriskningen mellem hårvaskene.

Nydesignet emballage

Den fornyede OSiS Texture-emballage indeholder praktiske oplysninger om brug. Scan QR-koden på bagsiden af emballagen for at få oplysninger om ingredienserne og om, hvordan produktet virker. På produktets forside kan du se holdniveauet. Dette er angivet med "+". Betydningen er: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.