gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS Smooth & Shine

OSiS Smooth & Shine-produkter får ethvert hår til at skinne! Med disse produkter kan du være sikker på, at dit hår vil få en smuk glans og reducere krus. Skab den strålende frisure, der passer til dig, med dit yndlings OSiS Smooth & Shine-produkt. Køb alle produkter på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Ingrediënten
Kategori
Pris

OSiS Smooth & Shine produkter

Reducer kruset hår og giv dit hårlook en smuk glans med OSiS Smooth & Shine!

  • Flatliner er en varmebeskyttelse op til 230°C. Denne spray har et let hold, der ikke føles klistret. Den reducerer krus, efterlader håret glat og beskytter dit look mod fugt.
  • Super Shield giver håret en smuk glans, reducerer krus, beskytter håret mod varme fra varmeværktøj og har en antibakteriel virkning.
  • Glow er et hårserum. Den giver håret en smuk glans på grund af dens nærende aktive ingredienser. Ved at bruge denne hårserum reduceres kruset hår og får den rette pleje.
  • Sparkler er en glansspray uden silikoner. Ønsker du at give dit hårlook en flot glans, tæmme kruset hår og forbedre kæmbarheden? Så er Sparkler det, du har brug for!

Produktlinjer

Schwarzkopf Professional OSiS produkterne er blevet fornyet. Der er blevet udviklet forskellige produktlinjer, og nogle formler er blevet opdateret. Udover OSiS Smooth & Shine er der også flere andre OSiS produktlinjer.

Volume & Body: Skaber mere volumen og fylde.
Krøller & bølger: Velegnet til krøllet og bølget hår.
Texture: Giver håret mere struktur.
Hold: Giver håret hold.
2ND Day: Opfrisker mellem hårvaske.

Emballage

De fornyede produkter i OSiS Smooth & Shine-serien har nu alle en QR-kode. Hvert produkt har en unik kode, og ved at scanne den med din telefon får du flere oplysninger om produktet, f.eks. hvordan det virker og hvilke ingredienser det indeholder. Desuden er Hold-niveauet angivet på forsiden med "+". Betydningen af dette er: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold. Den nye emballage er også helt genanvendelig. OSiS Smooth & Shine-serien er grønnere og renere!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.