gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS Hold

OSiS Hold-produkter giver dit hår mere hold. Vil du nyde dit smukke hårlook hele dagen uden bekymringer? Så er produkterne fra OSiS Hold-serien det, du har brug for! De afsluttende hårsprays fås i medium hold til ekstra stærkt hold. Køb dit yndlingsprodukt på Salontotal.dk!


OSiS Hold-produkterne

OSiS Hold-produkterne både fikserer håret og beskytter det mod varmen fra varmeværktøj op til 230°C. Spray produktet på dit hår, og nyd et smukt hårlook hele dagen lang. Giv dit look det hold, det har brug for, med produkterne fra OSiS Hold-serien!

  • Elastic beskytter dit look mod fugt, håret forbliver håndterbart, og produktet er let at børste ud. Det medium hold giver dig mulighed for at nyde dit smukke hårlook hele dagen lang!
  • Freeze er en finishing spray med et stærkt hold. Håret er beskyttet mod fugt, flyaways forhindres, og din frisure forbliver smuk hele dagen!
  • Freeze Pump er en finishing spray til krøllet og bølget hår. Det stærke hold sikrer, at dit hår bliver smukt defineret og bundet.
  • Session har et ekstra stærkt hold. Håret er beskyttet mod fugt og er let at børste ud. Dit hårlook har vindfast hold!

Produktlinjer

OSiS Hold-linjen er en af produktlinjerne fra Schwarzkopf Professional OSiS. Er du f.eks. på udkig efter en god tørshampoo eller et produkt, der giver dit hår en smuk glans? Så skal du også prøve produkterne fra de andre produktlinjer.

Texture: For mere tekstur og greb.
2ND Day: Til opfriskning mellem hårvaskene.
Smooth & Shine: For en smuk glans.
Curls & Waves: Til bølget og krøllet hår.
Volume & Body: For mere volumen og fylde.

Emballage

OSiS Hold har fået ny emballage. Hold-niveauet er angivet på forsiden med "+". Betydningen er: + let hold, ++ medium hold, +++ stærkt hold, ++++ ekstra stærkt hold. Emballagen har praktisk brugsinfo og en QR-kode. Scan koden for at få flere oplysninger. Den nye OSiS Hold-produktemballage er helt genanvendelig, og produkterne er grønnere og renere.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.