gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

OSiS

Er du på udkig efter en serie af fine stylingprodukter? Så er produkterne fra OSiS-serien det, du har brug for. Du vil skabe de smukkeste frisurer nemt og hurtigt. OSiS produkterne har et nyt look, forbedrede formler og en skøn duft. Køb dine yndlingsprodukter fra denne serie på Salontotal.dk.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Kategori
Pris

Schwarzkopf Professional OSiS

OSiS-serien fra Schwarzkopf Professional er blevet fornyet! Produkterne er opdelt i forskellige produktlinjer, så du nemt og hurtigt kan skelne dem fra hinanden. Alle produkterne kombineres godt med hinanden for at opnå de bedste resultater.

  • Krøller & bølger: Giver mere definition til krøllet og bølget hår.
  • Smooth & Shine: Giver en smuk glans og tæmmer kruset hår.
  • Volume & Body: Giver håret mere volumen og fylde.
  • Texture: Giver håret mere hold og struktur.
  • Hold: Giver håret et godt hold.
  • 2ND Day: Opfrisker mellem hårvaskene.

Stylingprodukter

Med OSiS stylingprodukter kan du nemt og hurtigt skabe de smukkeste frisurer. Vælg det produkt, der passer bedst til dig og dit hår. Ønsker du at give dit hår mere volumen, hold eller glans? Så er OSiS det rette produkt for dig. Der er udviklet forskellige produkter, som giver dit hår den rette styling. Nyd din smukke frisure hele dagen lang!

Produktemballage

OSiS produkterne har fået et nyt look. Hver linje har fået sin egen farve for at differentiere produkterne. Emballagen er blevet udviklet med mere bæredygtighed og genanvendelighed for øje. De fleste produkter er veganske, nogle produkter er Curly Girl-sikre, og mange indeholder varmebeskyttelse op til 230 °C. På emballagen finder du produktets holdningsniveau, angivet med "+" og en QR-kode, som du kan scanne for at få flere oplysninger og sjove tutorials.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.