gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Schwarzkopf gel

Vil du have dit hår til at holde sig flot i form hele dagen? Så har du brug for en Schwarzkopf gel! Den styrker dit hår og giver dig intet at bekymre dig om. Foretrækker du en gel med et let eller fast hold? Schwarzkopf gel har et bredt udvalg af forskellige typer. Køb dine foretrukne Schwarzkopf gelprodukter på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Schwarzkopf Professional
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Schwarzkopf-produkter

Leder du efter en Schwarzkopf gel, der kan holde dit hår i den ønskede model hele dagen lang? Så er du kommet til det rette sted på Salontotal.dk. Vi har et bredt udvalg af Schwarzkopf produkter. Går du efter en gel med ekstra fast hold eller foretrækker du en gel, der er lidt mere fleksibel? Tilpas gelen til den frisure, du ønsker at skabe. Vil du udover Schwarzkopf-gelen også gerne bruge de andre produkter fra dette fantastiske mærke? De har et bredt udvalg af forskellige produkter. Hvis du f.eks. leder efter en god shampoo, balsam, hårmaske eller et hårserum, så har de det hele. Kombiner produkterne for at få en god hårplejerutine!

Schwarzkopf gel bestseller

En af vores Schwarzkopf gel bestsellere er OSIS+ Rock Hard. Det er en gel, der har et meget fast hold, som du nemt kan skabe ethvert look med. Denne gel er pakket i en tube, hvilket gør den nemmere at bruge. Påfør den i (håndklæde)tørt hår og giv din frisure den ønskede form.

Curly Girl Proof gel

Udover de almindelige gelprodukter har Schwarzkopf også udviklet en gel, der er CG proof. OSIS+ Bouncy Curls er et eksempel på dette. Denne gel er specielt udviklet til hår med en fin til medium krølle. Vil du gerne holde dine krøller under kontrol? Så er dette produkt det, du har brug for. Håret forbliver blødt at røre ved, og krøllerne er smukt defineret. Nyd dine krøller, der holdes fint under kontrol.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.