gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Schwarzkopf Blond Me Color

Vil du gerne have en smuk blond hårfarve? Så behøver du ikke lede længere! Med Schwarzkopf Blond Me Color-produkterne kan du skabe de smukkeste blonde nuancer. Der er udviklet forskellige linjer, så der er den rigtige blonde nuance til alle. Køb dine yndlings Schwarzkopf Blond Me Color produkter på Salontotal.dk!


Forskellige typer Schwarzkopf Blond Me Color hårfarvning

Schwarzkopf Blond Me Color-produkterne fås som blond pulver, permanent og semi-permanent farve. De har udviklet forskellige linjer, så der er det perfekte produkt til alle. Skab de smukkeste farveresultater med Schwarzkopf Blond Me Color!

  • Lift & Blend: For et sofistikeret look. Den giver hvidt og gråt hår perfekt dækning. Denne serie indeholder 6 forskellige farver.
  • Blonde Lifting: Løfter håret op til 5 niveauer. Fås i 6 forskellige nuancer.
  • Pastel Toning: Neutraliserer varme nuancer. Fås i 8 forskellige nuancer.
  • Deep Toning: Smukt til lowlights og udviskede rødder. Fås i 4 forskellige farver.
  • Bleach & Tone: Neutraliserer gule/gyldne farver. Fås i 2 forskellige farver.
  • Hi-Lighting: Til at lysne en mørk hårfarve. Fås i 2 forskellige farver.

Blond Me Schwarzkopf blonde bestseller

Blond Me Bond Enforcing Premium Lightener 9+ er en af vores bestsellere. Den kan lysne hårfarven med op til 9 nuancer, samtidig med at den styrker broerne i hårfibrene. Forebyg hårbrud med de rigtige produkter!

Schwarzkopf Professional produkter

Udover Schwarzkopf Blond Me Colour-produkter har mærket også et komplet sortiment af forskellige hårprodukter, såsom pleje og styling. En tørshampoo, hårolie, finishing spray eller voks, de har det hele. Ønsker du at bevare den smukke blonde hårfarve og passe godt på den? Så prøv Blond Me Care produkterne. Denne serie er specielt udviklet til at blive brugt i kombination med farvningen for at opnå det smukkeste og bedste resultat!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.