gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Sassoon Shampoo

Med Sasoon Shampoo kan du være sikker på, at dit hår får den pleje, det fortjener. Produktet renser, reparerer og beskytter skadet hår. Desuden giver Sassoon Shampoo dit hår god næring. Med sin behagelige duft og den måde, hvorpå den efterlader dit hår dejligt blødt, er Sassoon Shampoo en vidunderlig tilføjelse til din hårplejeordning. Oplev shampooen på Salontotal.dk og nyd dit friske, velplejede og strålende hår.

Sortering

Pr. Side
Sassoon
Hårtype
Udvalgte
Pris
  • se alt
  • se mindre

Brug af Sassoon Shampoo

Sassoon shampoo er et af produkterne fra det gode mærke Sassoon, som er kendt for sine professionelle hårplejeprodukter. Mærket tilbyder et bredt udvalg af shampooer, der passer til flere forskellige hårtyper, herunder tørt, farvet og krøllet hår. For at bruge produktet kan du først gøre dit hår vådt. Derefter skal du påføre en lille mængde af Sassoon Shampoo på dine hænder og massere det pænt ind i hovedbunden og håret. Når det skummer godt, kan du lade det trække ind i et stykke tid, hvorefter du kan skylle det ud. Efter disse trin kan du fortsætte din hårpleje ved at bruge Sassoon Conditioner.

Typer af shampoo

Sassoon Shampoo tilbydes i flere typer. En af mærkets mest populære shampooer er Sassoon Illuminating Clean Shampoo. Denne shampoo er velegnet til alle hårtyper og er mildt rensende for både hovedbund og hår. Desuden hjælper shampooen med at vedligeholde hårfarven.

Sassoon Rich Clean Shampoo

Sassoon Rich Clean Shampoo er god til at pleje tørt, skadet hår. Derudover er denne shampoo fugtgivende og gør dit hår stærkere og mere levende. Cashmeratex Micro Kinestics-formlen, som er indeholdt i shampooen, gør dit hår skinnende og giver det et elegant løft.

Om Sassoon

Sassoon er et professionelt hårplejebrand, der er kendt verden over for sin høje kvalitet. Mærket blev grundlagt af en frisør og har nu en lang erfaring. Fra shampoo og balsam til hårfarvning finder du det hele hos Sassoon. Hvert produkt er designet til at opfylde specifikke hårbehov, så dit hår igen ser skinnende, stærkt og sundt ud.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.