gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Revlon Uniq One

Unik i hårpleje er et alt-i-en-produkt, der plejer dit hår og samtidig giver beskyttelse, som også er velegnet til alle hårtyper. Revlon Uniq One serien tilbyder ikke mindre end 10 fordele i sine produkter, så du får dit hår i topform. Produkterne er hurtige og nemme at bruge, så dit hår får et revitaliserende boost på ingen tid! Denne linje indeholder også Revlon Uniq One's populære alt-i-en behandling!


Revlon Uniq One produkter

Måske er Revlon bedst kendt for sine populære Revlon Uniq One-produkter! Denne serie tilbyder alt-i-en-produkter, der hjælper med at reparere og beskytte dit hår med op til 10 fordele. Oplev selv disse Revlon Uniq One-produkter nu på Salontotal.dk

Shampoo

Revlon Uniq One-shampooen gør dit hår klar til at blive stylet. Den tilbyder selvfølgelig først en god rensning, men derudover har denne shampoo revitaliserende egenskaber, der gør det lettere at style dit hår!

Hårmaske

Ønsker du en hårmaske, der har meget at tilbyde dit hår? Lige fra beskyttelse til udglatning. Så har du brug for 21799. Denne hårmaske hjælper med at reparere og pleje dit hår, men gør det også mere håndterbart. Hvad mere kan du ønske dig?

Alt i én behandling

Revlons mest populære produkt er All-in One-behandlingen. Denne spray har hele 10 fordele for dit hår og kan således gøre dit hår klar til styling. Faktisk hjælper den med at reparere og styrke skadet hår, men gør det også modstandsdygtigt over for varme gennem hydrering og varmebeskyttelse. Så et rigtigt must have til dit hår! Der er også udkommet flere varianter af dette populære produkt.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.