gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Revlon shampoo

Revlon shampoo er specielt udviklet til at rense, pleje og fugte håret. Desuden beskytter Revlon-shampoos mod skader fra varmestyling, f.eks. fra krøllejern. Der findes flere shampooer i Revlons hårplejeserie, lige fra en børneshampoo til en shampoo til mere volumen. Gå på opdagelse i de forskellige Revlon shampooer på Salontotal.dk og nyd dit velplejede hår.

 

Sortering

Pr. Side
Revlon
Hårtype
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Pris

Forskellige Revlon-shampoos

Revlon shampoo fås i flere varianter, der hver især er designet til at opfylde specifikke behov hos forskellige hårtyper. Shampooerne er således velegnede til personer med tørt, skadet, farvet, fint eller fedtet hår. Revlon Uniq One All In One Shampoo er formuleret til silkeblødt, skinnende, håndterbart og blødt hår. Derudover holder denne shampoo kruset hår under kontrol. Til børn er Revlon Equave Kids Apple Shampoo et fremragende valg. Denne shampoo er en plejende formel, der skånsomt vasker og nærer dit hår. Børneshampooen dufter dejligt af æbler, hvilket vil gøre børnene endnu mere fan. Desuden er denne shampoo fri for farvestoffer og allergener.

 

Brug af Revlon Shampoo

Revlon shampoo er nem at bruge. Først og fremmest skal du gøre dit hår vådt, hvorefter du kan påføre en lille mængde af shampooen på din hovedbund. Massér dette forsigtigt og fortsæt med at fordele shampooen i hele dit hår. Derefter kan du skylle det grundigt. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage vask eller yderligere pleje med Revlon balsam for at opnå det bedste resultat.

Fordele ved Revlon Shampoo

Revlon er et globalt anerkendt og troværdigt mærke med stor erfaring. Shampooerne er derfor meget brugervenlige og tager godt vare på dit hår. Takket være Revlons brede sortiment er der en passende shampoo til enhver hårtype. Uanset om du er på udkig efter en shampoo til at pleje tørt og skadet hår eller en shampoo til at bevare farvet hår: Revlon-shampoos tager sig bedst muligt af dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.