gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Reuzel Pomade

Du kan finde Reuzel Pomade i mange frisørsaloner. Disse populære stylingprodukter stammer fra Holland og er udviklet af og til professionelle barbershops. Reuzel pomade er så populær på grund af mærkets tilpasningsmæssige karakter og naturligvis produkternes kvalitet. Produkterne er i længe gået til ikke kun den skinnende quiff, men fås også som matte versioner. Så find den matchende pomade til din frisure!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Pris

Reuzel hårpomade

Den originale Reuzel hårpomade var naturligvis til at skabe det slanke ryglook. En skinnende og fedtet creme til at forme dit hår stramt og give det et skinnende look. I dag er det ikke længere den eneste anvendelse for en pomade. Du har også den matte pomade i disse dage til en anden stil, men med den samme kraft som pomade.

Skinnende pomade

Grundlæggende blev pomader udviklet til at holde håret i form, en bivirkning ved oliebaserede pomader var, at det gav en stærk glans til håret. I dag er olie ikke nødvendigvis nødvendigt i en pomade, men du har stadig skinnende pomade, fordi det er en del af den stil, du kan skabe med en pomade. Et eksempel på en stærkt skinnende pomade er Reuzel High Sheen.

Mat finish

Ønsker du ikke den skinnende effekt af en pomade, men vil stadig have det stærke hold? Så er der Extreme Hold Matte Pomade. Du bruger denne ligesom enhver anden pomade, men den har ikke den stærke glans. Du kan også skabe et pjusket look med denne matte pomade.

Vandbaseret

Et almindeligt problem med pomade er, at den er svær at vaske ud af dit hår. Løsningen på dette er vandbaseret pomade. Fordi den ikke længere indeholder olie, som normalt er almindeligt forekommende, vaskes den lettere ud af dit hår.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.