gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Refectocil Lash & Brow Booster

Vil du have dine øjenbryn og øjenvipper til at vokse? Så vælg Refectocil Lash & Brow Booster! Dette produkt er specielt udviklet til at pleje og styrke øjenvipper og øjenbryn. Refectocil Lash & Brow Booster er et serum, der indeholder en kombination af naturlige ingredienser, som hjælper med at stimulere hårvæksten. Derudover hjælper Refectocil Lash & Brow Booster med at styrke og tykkere håret. Oplev produktet på Salontotal.dk og nyd dine smukke vipper og bryn.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Effekten af Refectocil Lash & Brow Booster

Formlen i Refectocil Lash & Brow Booster indeholder biotin, panthenol og hyaluronsyre. Biotin er et vigtigt vitamin, der fremmer hårvækst og styrker hårsækkene. Panthenol er et vigtigt vitamin, der hjælper med at give næring til håret. Mens hyaluronsyre fugter og beskytter hår og hud.

Brug af Refectocil Lash & Brow Booster

Det er nemt at bruge Refectocil Lash & Brow Booster. Du kan påføre serummet på dine øjenbryn og øjenvipper, inden du går i seng. På den måde lader du produktet virke natten over. Serummet vil gøre sit arbejde i løbet af natten og give næring til øjenbryn og vipper. Desuden vil serummet styrke hårene. Efter ca. 6-8 uger vil du opleve, at dine vipper og øjenbryn er blevet længere, fyldigere og stærkere.

Om Refectocil

Refectocil er et førende mærke inden for farvning af øjenvipper og øjenbryn samt pleje af øjenvipper og øjenbryn. Mærket har opbygget et stærkt ry siden 1930. Primært fordi mærket er en producent af produkter af høj kvalitet til pleje af øjenvipper og øjenbryn. Refectocil har et bredt sortiment af produkter, herunder plejeprodukter og tilbehør. For eksempel tilbyder mærket også mascaraer. For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge mærkets produkter sammen.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.