gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Styling

Redkens stylingprodukter er store favoritter for mange. Redken Styling har mange produkter såsom hårspray, ler, pasta, tørshampoo og meget mere. Redken Styling's omfattende sortiment sikrer, at du kan style dit hår hensigtsmæssigt. I efteråret 2022 er disse pakker blevet opdateret, men selvfølgelig med de velkendte formler! Vi forklarer produkterne og hvordan du bruger dem mere detaljeret nederst på siden!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Redken Styling produkter

Redken Styling er en favorit hos mange og populær hos Salontotal.dk kunder. Der findes mange forskellige stylingprodukter fra Redken, og mange af dem har været favoritter i årevis. Nu har selve stylingserien fået en makeover i 2022. Dit favorit Redken Styling produkt er nu i et nyt look, men selvfølgelig med den velkendte formel. Så du behøver ikke at savne dit betroede stylingprodukt! Stylingprodukterne er af Redken inddelt i fire produkttyper og er sorteret efter produktets anvendelse. De fire familier er Hairsprays, Volume, Texture og Heat Styling, nedenfor forklarer vi disse kategorier mere detaljeret!

Hairsprays

Redken Finishing Sprays hører under hårspray-familien, der ligesom andre hårsprays har til formål at fikse dit look for et langt hold og kontrol over dit hår. De kan genkendes på de mørke nuancer og sorte highlights. Jo højere nummer på hårsprayen, jo stærkere hold har produktet.

Redken Hairsprays Family

Volumen

Der er forskellige måder at få mere volumen i dit hår på, og du kan få alle mulige forskellige produkter til det. Hos Redken kan disse volumenprodukter nu findes i grøn emballage, så du allerede med det samme ved, at det er volumenprodukter. Hvilket af disse produkter der passer bedst til dit hår, afhænger selvfølgelig af, hvad du har brug for. Nedenfor forklarer vi, hvilke produkter der findes, og hvad de gør for dig.

Redken Volume Family

Root Lifter

Dette produkt er en fleksibel spray, som du kan anvende direkte ved rødderne for at skabe ekstra volumen i dit hår. Som navnet antyder, giver Root Lifter mere volumen fra roden for at få dit hår til at se og føles fyldigere ud. Root Lifter spray er en erstatning for Redken 10 Guts.

Root Tease

Denne finishing spray giver volumen til håret fra rødderne. Ved at påføre produktet på hår, der er blevet kæmmet bagud, sikrer du, at det får og bevarer volumen fra rødderne. Root Tease er en erstatning for Redken Quick Tease 15 og har en mat finish.

Volume Boost

En spray gel, der giver volumen? Ja! Volume Boost giver varig volumen og en blød fornemmelse fra rødderne. Volume Boos spraygel erstatter Redken 06 Rootful.

Berørbar tekstur

Leder du efter volumen, men også efter varmebeskyttelse? Så skal du vælge Touchable Texture. Denne mousse giver håret langvarig glans, tekstur, volumen og også varmebeskyttelse. Touchable Texture mousse erstatter Redken 05 Touch Control.

Texture

Til kort hår kan du bruge forskellige produkter som gel, pasta og pudder. Men hvilket produkt skal du bruge til hvilken frisure, og hvilket produkt har du brug for. De forskellige stylingprodukter er nu sammenfattet i Texture-familien og kan genkendes på emballagen i blå (eller med blå accenter).

Redken Texture Familiy

Spray Wax

For et pjusket og mat look er der Redken Spray Wax. Dette produkt har en usynlig effekt, samtidig med at det tilføjer tekstur til håret. Den bløde, matte finish giver håret et pjusket look, samtidig med at den giver det et let hold. Spray Wax erstatter Redken Wax Blast 10.

Beach Spray

Vil du have det nonchalante beachy look, som om du kom direkte fra stranden? Så er Redkens Beach Spray lige noget for dig. Sprayen indeholder teksturiserende ingredienser, der giver håret fylde. Håret forbliver i bevægelse og har en pjusket bølget tekstur.

Smidig pasta

Pliable Paste er et stylingprodukt med et naturligt look og et fleksibelt hold. Det giver dit hår fasthed for at holde det i form, men du kan stadig restyle det hele dagen, hvis du har lyst. **ONBEKEND** er en erstatning for Redken Rewind 06.

Texture Paste

Redken Styling's mest populære produkt er Texture Paste. Denne pasta har et medium hold, og du ælter den så at sige ind i dit hår for at style dit hår, som du ønsker det. Den giver tekstur, teksturerer og giver langvarigt hold. Redken Texture Paste erstatter Redken Rough Paste 12.

Max Sculpting Gel

For et stærkt hold og et skinnende slutresultat skal du bruge Max Sculpting Gel. Denne gel har et langvarigt hold og formhukommelse, så din frisure forbliver i form hele dagen. Redken Max Sculpting Gel erstatter Redken Hardwear 16.

Matte Clay

Denne texturiserende ler har et stærkt hold, der giver dit hår langvarig form. Fordi den er modstandsdygtig over for fugt, kan du holde dit hår under kontrol og i form under alle omstændigheder. Så du kan skabe din egen stil med denne clay. Redken Matte Clay er en erstatning for Redken Rough Clay 20.

Powder Grip

For volumenstyling og en mat finish er et volumenpulver det rette produkt. Påfør Redken Powder Grip i tørt hår for at få volumen fra rødderne. Powder Grip erstatter Redken Powder Grip 03.

Varmestyring

At style dit hår med et varmeværktøj er selvfølgelig meget rart, og du får dit hår flot i form, men det er desværre ikke uden fare. Heldigvis er der Redken Heat Styling Family med 3 produkter, der hjælper med at beskytte dit hår mod varme. Du kan genkende disse varmebeskyttere på den lyserøde emballage. Thermal Spray er velegnet til brug med glattejern eller krøllejern, og Quick og Big Blowout er til beskyttelse og styling med en føntørrer!

Redken Heat Styling

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.