gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Styling

Redkens stylingprodukter er store favoritter hos mange. Redken Styling har mange produkter som hårspray, clay, paste, tørshampoo og meget mere. Redken Stylings omfattende sortiment sikrer, at du kan style dit hår på den rigtige måde. I efteråret 2022 er disse pakker blevet opdateret, men selvfølgelig med de velkendte formler! Vi forklarer produkterne, og hvordan du bruger dem, mere detaljeret nederst på siden!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Redken Styling-produkter

Redken Styling er en favorit blandt mange og populær blandt Salontotal.dk kunder. Der findes mange forskellige stylingprodukter fra Redken, og mange har været favoritter i årevis. Nu har selve styling-serien fået en makeover i 2022. Dit foretrukne Redken Styling-produkt er nu i et nyt look, men selvfølgelig med den velkendte formel. Så du behøver ikke at savne dit trofaste stylingprodukt! Stylingprodukterne er opdelt af Redken i fire typer produkter og er sorteret efter brugen af produktet. De fire familier er Hairsprays, Volume, Texture og Heat Styling, og nedenfor forklarer vi disse kategorier mere detaljeret!

Hårsprays

Redken Finishing Sprays hører under hårsprayfamilien. Ligesom andre hårsprays har de til formål at fiksere dit look, så du får et langt hold og kontrol over dit hår. De kan genkendes på de mørke nuancer og sorte highlights. Jo højere tal, der står på hårsprayen, jo stærkere hold har produktet.

Redken Hairsprays Family

Volumen

Der er forskellige måder at få mere volumen i håret på, og du kan få alle mulige forskellige produkter til det. Hos Redken findes disse volumenprodukter nu i grøn emballage, så du allerede med det samme ved, at det er volumenprodukter. Hvilket af disse produkter, der passer bedst til dit hår, afhænger selvfølgelig af, hvad du har brug for. Nedenfor forklarer vi, hvilke produkter der findes, og hvad de gør for dig.

Redken Volume Family

Root Lifter

Dette produkt er en fleksibel spray, som du kan anvende direkte ved rødderne for at skabe ekstra volumen i dit hår. Som navnet antyder, giver Root Lifter mere volumen fra roden, så dit hår ser og føles fyldigere. Root Lifter spray er afløseren for Redken 10 Guts.

Root Tease

Denne finish-spray giver håret volumen fra rødderne. Ved at påføre produktet i hår, der er redt bagud, sikrer du, at det får og bevarer volumen fra rødderne. Root Tease er en erstatning for Redken Quick Tease 15 og har en mat finish.

Boost af volumen

En spraygelé, der giver volumen? Ja da! Volume Boost giver varig volumen og en blød fornemmelse fra rødderne. Volume Boos spraygel erstatter Redken 06 Rootful.

Berørbar tekstur

Vil du have volumen, men også varmebeskyttelse? Så skal du vælge Touchable Texture. Denne mousse giver håret langvarig glans, tekstur, volumen og også varmebeskyttelse. Touchable Texture mousse erstatter Redken 05 Touch Control.

Redken Volume producten

Tekstur

Til kort hår kan du bruge forskellige produkter som gelé, paste og pudder. Men hvilket produkt bruger du til hvilken stil, og hvilket produkt har du brug for? De forskellige stylingprodukter er nu sammenfattet i Texture-familien og kan genkendes på emballagen i blåt (eller med blå accenter).

Redken Texture Familiy

Spray voks

Til et pjusket og mat look er der Redken Spray Wax. Dette produkt har en usynlig effekt, samtidig med at det tilføjer tekstur til håret. Den bløde, matte finish giver håret et pjusket look, samtidig med at den giver et let hold. Spray Wax erstatter Redken Wax Blast 10.

Strandspray

Vil du have et nonchalant beachy look, som om du kommer direkte fra stranden? Så er Redkens Beach Spray lige noget for dig. Sprayen indeholder teksturerende ingredienser, der tilfører håret fylde. Håret forbliver i bevægelse og har en pjusket bølget tekstur.

Pliable Paste

Pliable Paste er et stylingprodukt med et naturligt look og fleksibelt hold. Det giver dit hår fasthed, så det holder formen, men du kan stadig style det hele dagen, hvis du vil. **ONBEKEND** er erstatningen for Redken Rewind 06.

Teksturpasta

Redken Stylings mest populære produkt er Texture Paste. Denne pasta har et medium hold, og du ælter den så at sige ind i dit hår for at style dit hår, som du vil. Den giver tekstur, teksturerer og giver langvarigt hold. Redken Texture Paste erstatter Redken Rough Paste 12.

Max Sculpting Gel

For et stærkt hold og skinnende slutresultat skal du bruge Max Sculpting Gel. Denne gel har et langvarigt hold og formhukommelse, der holder din stil i form hele dagen. Redken Max Sculpting Gel erstatter Redken Hardwear 16.

Mat ler

Dette teksturerende ler har et stærkt hold, der giver dit hår langvarig form. Fordi det er modstandsdygtigt over for fugt, kan du holde dit hår under kontrol og i form under alle omstændigheder. Så du kan skabe din egen stil med dette ler. Redken Matte Clay er en erstatning for Redken Rough Clay 20.

Pulver-greb

Til volumenstyling og en mat finish er et volumenpudder det rigtige produkt. Påfør Redken Powder Grip i tørt hår for at få volumen fra rødderne. Powder Grip erstatter Redken Powder Grip 03.

Redken Texture producten

Styling med varme

At style sit hår med et varmeværktøj er selvfølgelig meget rart, og man får håret pænt i form, men det er desværre ikke uden fare. Heldigvis er der Redken Heat Styling Family med 3 produkter, der hjælper med at beskytte dit hår mod varme. Du kan genkende disse varmebeskyttere på den lyserøde emballage. Thermal Spray er velegnet til brug med glattejern eller krøllejern, og Quick og Big Blowout er til beskyttelse og styling med en hårtørrer!

Redken Heat Styling

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.