gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken balsam

Hvis du er på udkig efter en balsam, der gør dit hår sundt og glansfuldt, er Redken Conditioner fra Salontotal.dk måske det perfekte valg for dig! Denne balsam er specielt designet til at pleje og reparere håret, samt give det en smuk glans. Læs videre for at få mere at vide om fordelene og funktionerne ved denne fantastiske Redken Conditioner.

 

Sortering

Pr. Side
Redken
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
  • se alt
  • se mindre
Ingredienser
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Sådan virker Redken Conditioner

Redken Conditioner virker ved at give næring og fugt til håret. Den indeholder ingredienser af høj kvalitet såsom arganolie og ceramider, som hjælper med at gøre håret blødt og skinnende. Arganolie er en naturlig olie, der er rig på antioxidanter, E-vitamin og essentielle fedtsyrer, som hjælper med at beskytte håret mod skader fra frie radikaler og nærer og fugter håret. Ceramider er fedtstoffer, der forekommer naturligt i håret og hjælper med at styrke dets struktur. De hjælper også med at regulere og opretholde hårets fugtniveau, hvilket er vigtigt for at bevare et sundt hår. Dette gør Redken Conditioner utrolig god for dit hår. For eksempel er Redken Conditioner Extreme.

Redken Conditioner fordele

At bruge Redken Conditioner har mange fordele for håret. For det første hjælper det med at give næring og fugt til håret, hvilket gør det blødt og skinnende. Det gør også håret lettere at rede igennem og reducerer sammenfiltring og krus. Brug f.eks. Redken All Soft Conditioner. Derudover kan denne balsam hjælpe med at reparere skadet hår. Dens ingredienser af høj kvalitet, såsom arganolie og ceramider, hjælper med at beskytte håret mod skader og med at give næring og fugt til håret, hvilket er vigtigt for at reparere skadet hår. Redken Conditioner er desuden velegnet til alle hårtyper, herunder farvet hår. Den hjælper med at bevare hårets farve og beskytte det mod at falme, så farven forbliver smuk i længere tid.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.