gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Extreme Shampoo

Er du også så færdig med dit skadede hår? Så er Redken Extreme Shampoo løsningen for dig! Redken Extreme Shampoo fokuserer på at reparere skadet hår. Dens rige formler med protein og ceramid giver dit hår, hvad det har brug for. Redken Extreme Shampoo vil gøre dine lokker sunde og stærke igen. Oplev shampooen på Salontotal.dk og få dit hår smukt igen.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris
  • se alt
  • se mindre

Redken Extreme Shampoo

Redken Extreme Shampoo er specielt udviklet til skadet og tørt hår, der har brug for styrke for at komme sig. Shampooen bekæmper spaltede spidser og hjælper med at reparere håret. Shampooen er beriget med protein og ceramid, der sikrer, at dit hår får den optimale pleje. Produktet er nemt at bruge: Ryst flasken, påfør en lille mængde i vådt hår og massér ind. Skyl derefter ud og nyd resultatet.

 

Redken Extreme hårprodukter

På grund af de mange forskellige hårprodukter i denne serie kan du blande og matche for at finde frem til den bedste rutine for dig. For at få en god base skal du selvfølgelig bruge Redken Extreme Shampoo og Conditioner. De supplerende produkter, du kan bruge, omfatter en haarmasker og en leave-in spray. Desuden har mærket en anden Extreme Strength Builder Plus Mask, der giver dybdegående pleje, så håret genopstår indefra. Med mærkets Extreme hårprodukter fra mærket tilbyder du komplet pleje til dit hår.

Om Redken

Et mærke, der tilbyder en bred vifte af produkter: Redken. Produkterne i hårplejeserien er velegnede til enhver hårtype og hårfarve. Produkterne fokuserer på sundt og skinnende hår og er svaret på at reparere skader. Udover Redken Extreme Shampoo tilbyder mærket andre produkter såsom en leave-in, anti-haarbreuk spray og en recovery shampoo specielt til farvet hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.