gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Redken Color Extend Magnetics

Du ønsker at holde dit nyligt farvede hår smukt så længe som muligt! Redken Color Extend Magnetics er lige det, du har brug for for at sikre, at dit farvede hår er velplejet, og at din farve holder sig smuk i lang tid. De plejende ingredienser giver dit hår mulighed for at komme sig efter den intensive farvebehandling og beskytter det samtidig for at sikre en langvarig farvespænding!

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Gave-type
Kategori
Pris

Redken til farvet hår

Color Extend Magnetics er Redkens serie til farvet hår. Denne serie indeholder flere hårprodukter fra SMART Haircare-familien, der sikrer smukt og sundt farvet hår. Alle produkterne i denne serie fokuserer på at genoprette og beskytte dit hår samt bevare din nye farve! Vi opregner produkterne i dette sortiment for dig!

  • Shampoo: Rens dit farvede hår med Color Extend Shampoo for at få en god base. Den renser ikke kun, men styrker og beskytter også dit farvede hår.
  • Balsam : Redkens Color Extend Magnetics Conditioner til farvet hår gør dit hår blødt og smidigt. Desuden vil formlen passe godt på dit hår. Det beskytter både dit hårs sundhed og farven. Så du kan nyde dit farvede hår fuldt ud.
  • Maske: Forny dit hårs glans med denne meget nærende Redken Color Extend Magnetics hårmaske. Din farve vil se fantastisk ud igen takket være ordentlig hydrering og næring med RCT Protein Complex.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.