gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Oribe Shampoo

Oribe shampoo er en shampoo, der indeholder gode ingredienser. Dette sikrer, at dit hår bliver velplejet og renset. Oribe Shampoo er nem at bruge og giver et flot og friskt resultat. Derudover dufter shampooen lækkert. Oplev Oribe Shampoo på Salontotal.dk og nyd dit sunde hår.

Sortering

Pr. Side
Oribe
Udvalgte
Pris

Fordele Oribe Shampoo

Oribe Shampoo har flere fordele for dit hår. For eksempel er produktet super fugtgivende. Takket være ingredienser som arganolie bliver dit hår næret. Det gør produktet særligt velegnet til personer med tørt eller skadet hår. Mærkets shampoo indeholder også ingredienser, der hjælper med at reparere skadet hår, såsom keratin og planteproteiner. Oribe's gode formel styrker håret og reducerer hårknusning. Oribe Shampoo er desuden velegnet til alle hårtyper. Fra krøllet til tykt hår virker shampooen fantastisk.

Sådan bruger du Oribe Shampoo

Mærkets shampoo er enkel og nem at bruge. Start med at gøre dit hår vådt. Påfør derefter en lille mængde shampoo på dine hænder, og massér den forsigtigt ind i hovedbunden og håret. Skyl derefter shampooen grundigt. Hvis du ønsker en ekstra rensning, kan du udføre disse trin igen. Når du har vasket dit hår, skal du bruge en balsam for at give ekstra fugt og en blød fornemmelse.

Andre produkter fra Oribe

Udover Oribe's Shampoo kan du finde unikke produkter inden for brandets linjer. For eksempel kan du supplere shampooen med Oribe balsam. For ekstra pleje er der ‘scalpscrub’. Vil du style dit hår? Så prøv den stærke gel. Med (produktlink|17743|Oribe Colour Drops} kan du reparere skadet og tørt hår. Desuden hjælper dette produkt med at bevare hårfarven. For at få et godt resultat af produkterne, er det bedst at bruge produkterne efter hinanden.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.