gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Living Proof tørshampoo

Living Proof Dry Shampoo er et af hårplejeprodukterne i Living Proof's produktserie. Det er et fint produkt, der hjælper dig med at få dit hår frisket op i et par nemme trin. Living Proof Dry Shampoo dufter også rigtig godt. Gå på opdagelse i Living Proof Dry Shampoo og nyd en opfrisket hårpragt.

 

Sortering

Pr. Side
Living Proof
Hårtype
Udvalgte
Pris

Fordelene ved Living Proof Dry Shampoo

Living Proofs tørshampoo har flere fordele. En af de vigtigste fordele er naturligvis produktets bekvemmelighed. Du kan nemt anvende tørshampooen, og den giver øjeblikkelig rensning. Living Proof-shampooen har en stivere konsistens, så den giver også volumen med det samme. Hvis du masserer produktet yderligere ind efter påføring, aktiverer du volumen, og dit hår vil virke fyldigere og tykkere. Desuden dufter produktet dejligt friskt. Desuden hjælper produktet også lidt med at beskytte dit hår mod daglig styling og varme.

Brug af Living Proof Dry Shampoo

Har du ikke tid til at vaske dit hår og skal du alligevel ud? Så er Living Proof Dry Shampoo en fin løsning. Dette produkt giver dit hår et rent look, så du kan udskyde vask af det et stykke tid. Før du bruger produktet, kan du børste dit hår igennem. Derefter ryster du flasken godt frem og tilbage. Hold flasken ca. 20 cm fra din hovedbund, og spray tørshampooen jævnt ud på hårrødderne. Lad tørshampooen trække ind i et stykke tid, og massér derefter forsigtigt dine fingre gennem dit hår for at fordele den jævnt. Børst om nødvendigt gennem håret igen for at sikre, at produktet er godt fordelt.

Andre Living Proof-produkter

Udover Living Proof tørshampoo har mærket mange andre produkter i sit sortiment. Der findes for eksempel flere shampooer, balsam og leave-in produkter. Derudover tilbyder mærket mange stylingprodukter såsom hårmousse, hårolier og hårspray. For at få det bedste resultat anbefales det at bruge produkterne i sortimentet efter hinanden.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.