gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Living Proof Shampoo

Et af Living Proof's mest kendte produkter er Living Proof Shampoo. Den renser dit hår skånsomt, så du kan bruge produktet dagligt. Desuden giver Living Proof Shampoo masser af fugt. Oplev Living Proof Shampoo på Salontotal.dk og tag godt vare på dit hår.

 

Sortering

Pr. Side
Living Proof
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

Fordele Living Proof Shampoo

Living Proof Shampoo har flere fordele. For eksempel er det en mild rensende shampoo. Det gør det muligt for dig at bruge den dagligt uden at irritere dit hår og din hovedbund. Derudover er shampooerne velegnede til alle hårtyper: uanset om du har tyndt, tykt, krøllet, glat eller farvet hår. På grund af shampooens blide rensning fremmer den en sund hovedbund. Desuden gør produktet håret mindre kruset og faktisk glattere og mere skinnende.

Brug af Living Proof Shampoo

Det er nemt og enkelt at bruge Living Proof Shampoo. Først skal du gøre dit hår vådt med varmt vand. Derefter kan du påføre en lille mængde shampoo på dine hænder og massere det forsigtigt ind i hovedbunden og håret. Skyl derefter dit hår grundigt med varmt vand. For ekstra udrensning kan du gentage disse trin igen. Efter vask skal du pleje dit hår med Living Proof-balsam. Disse vil give dit hår ekstra fugt og gøre det blødere.

Andre Living Proof-produkter

Living Proof Shampoo er et af Living Proof's populære produkter, men der er mange andre gode produkter i mærkets sortiment. Der findes forskellige balsam, leave-in produkter og endda en tørshampoo, og Living Proof's stylingprodukter gør det nemt at style dit hår. Tænk for eksempel på den fine hårmousse, hårolie eller hårspray. For at få det bedste resultat og den bedste effekt af produkterne, anbefales det at bruge produkterne fra serien i forlængelse af hinanden.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.