gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KMS-creme

Vil du passe bedre på dit hår og style det på samme tid? Så er en KMS-creme det, du har brug for! Med disse fine produkter kan du skabe de smukkeste frisurer på ingen tid. Lær KMS-cremeprodukterne at kende nu!

Sortering

Pr. Side
KMS
Hårtype
Udvalgte
Pris

Hårcreme

Giv dit hår den pleje og styling, det fortjener, ved at bruge en fin hårcreme. KMS' cremeprodukter er udviklet i forskellige produktlinjer. Der findes en creme, som er meget velegnet til krøllet hår, men også til tørt og skadet hår. Vælg det produkt, der passer dig bedst, og nyd et smukt og velplejet hår.

KMS Curl Up Control Creme

Leder du efter et produkt, der holder dine krøller under kontrol og får dem til at se bedst muligt ud? Så behøver du ikke lede længere. KMS Curl Up Control Creme er svaret på alle dine problemer med krøllet hår. KMS Curl Up Control Creme er et produkt, der er specielt designet til at definere og kontrollere dine krøller. Det er en letvægtscreme, der fugter dine krøller og giver dem et langvarigt hold uden at tynge dem ned. Resultatet? Smukke og elastiske krøller, der holder hele dagen uden at kruse.

Sådan bruger du KMS Curl Up Control Creme

  • Trin 1: Sørg for, at håret er håndklædetørt.
  • Trin 2: Tag den ønskede mængde af produktet på din hånd.
  • Trin 3: Spred det ud over dine hænder.
  • Trin 4: Påfør det jævnt i håret.
  • Trin 5: Føntør håret, eller lad det lufttørre.
  • Tip: Er håret tørt? Så påfør endnu en lille mængde af produktet for at give krøllerne endnu mere definition.

KMS Fugt Repair Revival Creme

Moist Repair Revival Creme er udviklet til at reparere tørt og skadet hår. Produktet har fugtgivende og nærende egenskaber, der sikrer et sundere hår. Bring fugten tilbage i balance ved at bruge Moist Repair Revival Creme.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.