gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KMS gel

Vil du have dit hår til at holde sig i form hele dagen uden flager og produktrester? Så er en KMS styling gel det, du har brug for. Med disse produkter kan du nemt og hurtigt skabe dit ønskede hårlook.

Sortering

Pr. Side
KMS
Hårtype
Pris

Hvorfor vælge KMS Hairplay Styling Gel?

KMS Hairplay Styling Gel er designet til at holde dit hår i form hele dagen uden at tynge det ned eller gøre det klistret. Denne stylinggel giver et stærkt hold, som samtidig er fleksibelt. Den giver også dit hår en naturlig glans og beskytter det mod fugt og varme. Uanset om du går efter et elegant look eller en afslappet stil, giver KMS-gelen dig den kontrol og fleksibilitet, du har brug for. Oplev det selv, og nyd den perfekte hårstyling! Shop dine foretrukne stylingprodukter på Salontotal.dk!

Sådan bruger du KMS Hairplay Styling Gel

  • Trin 1: Sørg for, at håret er håndklædetørt.
  • Trin 2: Tag en lille mængde af produktet i hånden.
  • Trin 3: Fordel det jævnt i håret.
  • Trin 4: Føntør håret, og skab det ønskede hårlook.
  • Tip: Vil du skabe et vådt look? Så lad håret lufttørre.

Om mærket

KMS er et brand, der er kendt for sine innovative hårplejeprodukter af høj kvalitet. De udvikler produkter, der giver smukke resultater og er behagelige at bruge. Udover KMS gel har de også flere andre produkter, såsom en pasta, leave-in conditioner, varmebeskyttelse, shampoo og meget mere. Lær dette fine mærke at kende nu!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.