gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

KMS CurlUp

KMS CurlUp har flere hårplejeprodukter, der får dine krøller til at stråle. Ingredienserne i KMS CurlUp gør dit hår mindre kruset og tørt og giver dine krøller en sund glans. KMS CurlUp-produkter gør det nemmere at pleje og style dit hår. Udforsk vores sortiment, og nyd dine smukke, skinnende lokker.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
Pris

Omsorg med KMS CurlUp

KMS CurlUp-produkterne er plejende for krøllet hår. Produkterne er designet til at fremhæve krøller og få dem til at se smukke ud. Desuden bliver dit hår beskyttet og styrket ved at bruge produkterne. Ingredienserne fugter faktisk kruset og tørt hår og giver dig mere glans. Desuden beskytter produkterne dit hår mod varmebehandlinger som føntørrer og krøllejern. Det holder din volumen og dit hår skinnende.

KMS CurlUp-produkterne

KMS CurlUp's hårplejeserie består af forskellige produkter. Der er f.eks. Perfecting Lotion og Control Crème til at style dit hår glat og uden krus. Desuden er nogle af produkterne fra serien "Curly Girl Proof". Dette er en hudplejemetode, hvor produkterne hjælper dig med at få de bedste krøller. For at overholde "Curly girl-metoden" må et produkt ikke indeholde visse ingredienser som f.eks. alkohol eller sulfater. Med KMS CurlUp Twisting Style Balm, Control Crème og Wave Foam kan du være sikker på, at disse ingredienser ikke er i produktet, og at dine krøller derfor vil se bedst ud.

Brug af produkterne

KMS CurlUp-produkterne er nemme at bruge. Du bruger produkterne til at style dit hår og holde det flot i form. Du kan anvende den i tørt eller håndklædetørt hår. Du fordeler det i hele længden af dit hår, og derefter kan du lade det lufttørre eller bruge en hårtørrer. Hele dagen kan du nyde, hvordan du har stylet dit hår.

Bestil KMS CurlUp hos Salontopper

Er du på udkig efter de fine produkter fra KMS CurlUp? Så er du kommet til det rette sted hos Salontopper. Hvis du bestiller inden kl. 22.00 fra søndag til fredag, får du din pakke leveret næste dag. Desuden leveres din ordre gratis fra 35 €. Mange andre er gået foran dig, da vi nu scorer 9,4 i kundeanmeldelser.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.