gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kemon shampoo

Leder du efter en shampoo af høj kvalitet, der renser, reparerer og styrker dit hår? Så er en shampoo fra Kemon helt sikkert noget for dig! Dette italienske hårplejemærke er kendt for sine innovative produkter af høj kvalitet. Inden for Kemon's sortiment finder du produkter, der er specielt designet til at opfylde de specifikke behov hos forskellige hårtyper.

Sortering

Pr. Side
Kemon
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Gave-type
Pris

Kemon hårpleje

Kemon bruger naturlige ingredienser som arganolie, keratin og planteekstrakter, blandt andet. Ingredienserne sikrer, at dit hår ikke kun er rent, men også næret og beskyttet. Produkterne er innovative og af høj kvalitet. Det er også det, der gør mærket så specielt. Uanset om du har normalt, krøllet eller skadet hår, er der altid en Kemon shampoo, der passer perfekt til dig.

Kemon shampoo

Er du nysgerrig på de forskellige typer af Kemon shampoo? Her er et par populære muligheder til at starte med:

Kemon actyva shampoo

Denne shampoo er ideel til krøllet, ustyrligt eller kruset hår. Produktet tæmmer hår, der er svært at kontrollere og få under kontrol. Du kan også finde denne shampoo i en praktisk kit, hvilket giver dig en god base til at pleje dit hår med det samme.

Kemon Liding Volume Shampoo

Denne shampoo renser håret, samtidig med at den giver det et volumenboost. Dette produkt er specielt udviklet til tyndt hår og efterlader håret dejligt friskt. Shampooen tynger ikke håret ned, giver det mere greb og får det til at skinne smukt.

Kemon Liding Energy Shampoo

Kunne dit hår godt bruge et boost? Så gør brug af denne shampoo. Shampooen renser skånsomt og fjerner alle urenheder. Dette produkt gør håret stærkere og får det til at vokse bedre. Denne shampoo er god til skørt og udfaldent hår.

Kemon Hair Manya Shampoo Hair & Body

Denne shampoo er et ideelt produkt til at vaske både dit hår og din krop med. Produktet renser hår og hud på mild krop. Føl dig frisk og frugtagtig med denne lækre kropsvask.

Forkæl dig selv med den bedste hårpleje med Kemon's innovative og kvalitetsprodukter! Prøv en af disse populære shampooer og oplev selv forskellen. Dit hår vil takke dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.