gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Kadus Velvet Oil

Leder du efter en serie produkter, der giver dit hår nyt liv og en smuk, naturlig glans? Så skal du vælge Kadus Velvet Oil-linjen . Denne serie er specielt designet til at få dit hår til at se sundere ud og føles sundere.

 

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Ingrediënten
Kategori
Pris

Kadus Professional Velvet Oil Shampoo

Kadus Professional Velvet Oil Shampoo renser dit hår skånsomt og giver det nyt liv med det samme. Resultatet efter brug? Smukt, glat og naturligt skinnende hår! Shampooen er det første trin i Kadus Velvet Oil-linjen og giver en base for de andre produkter i linjen.

Velvet Oil Kadus Balsam

En balsam påføres efter hårvask og sikrer, at dit hår bliver plejet. Velvet Oil Kadus Conditioner hjælper med at blødgøre håret øjeblikkeligt. Dit hår vil ikke kun se sundere ud, men også føles sådan. Resultatet er velplejet og naturligt skinnende hår.

Kadus Velvet Oil-behandling

Kadus Velvet Oil Treatment er det tredje trin i denne plejeserie. Dette produkt hjælper med at genoprette og genoplive dit hår. Efter brug af behandlingen ser håret sundere ud og får en smuk, naturlig glans.

Letvægtsolie fra Kadus Velvet Oil

Kadus Velvet Lightweight Oil giver dit hår et glansboost og får det til at føles sundere uden at tynge håret ned. Olien er velegnet som varmebeskytter og har en anti-frizz-effekt på håret.

Kort sagt tilbyder Kadus Velvet Oil-serien en komplet hårplejeoplevelse med produkter, der genopliver dit hår og giver det en smuk, naturlig glans. Fra den milde rensning og øjeblikkelige revitalisering af shampooen til den genopbyggende effekt af behandlingen bidrager hvert trin til et sundere hår, der føles blødt og skinner naturligt. Vælg Kadus Velvet Oil-serien, og nyd fordelene ved smukt plejet hår med strålende glans.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.