gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Ga.Ma Hårtørrer

Salontotal.dk Et absolut hit er Ga.Ma hårtørreren. Det slanke design, de forskellige farver, men frem for alt den avancerede teknologi gør Ga.Ma's hårtørrer uovertruffen. Mærket har udviklet en stærk teknologi, som samtidig også er meget let. Du har altså en professionel og kraftfuld hårtørrer, som ikke ligger tungt i hånden. Ideel til langtidsbrug i salonen, eller selvfølgelig derhjemme!

Sortering

Pr. Side
Pris

Ga.Ma iQ Perfetto tørretumbler 2.0

Mærkets prisvindende hårtørrer er Ga.Ma iQ Perfetto Dryer 2.0. Den vandt 2022 Cosmoprof Award i kategorien hårprodukter. Selvfølgelig vinder man ikke letfærdigt denne pris for professionelle frisørprodukter. Faktisk har hårtørreren så meget ny teknologi og nye funktioner, at den virkelig er revolutionerende. Motoren udnytter energien og luftstrømmen mest effektivt, så motoren holder længere, og iQ Perfetto Dryer 2.0 er også en af de letteste hårtørrere, men alligevel med en kraftig motor. Hårtørreren har ikke mindre end 4 temperaturindstillinger med også en cool shot og 3 hastigheder, så du virkelig kan tilpasse den til dine behov. Den 3 meter lange ledning er ideel til brug i salonen, men selvfølgelig også derhjemme!

Tilbehør

Stand By Pad: Med standby-tilstand undgår du også at spilde energi, ved at sætte Ga.Ma hårtørreren på standby-padet skifter den automatisk til standby.

Stjernedyse: Denne stjerneformede dyse beskytter hovedbunden mod varmen fra hårtørreren ved at fordele varmen bedre. Dette er bedre til brug med en følsom hovedbund eller fint og tyndt hår.

Deep Diffuser: Diffusoren fordeler varmen fra hårtørreren for at beskytte hårsækkene mod krus og skader. Særligt vigtigt, når du bruger den til krøllet hår.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.