gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Fudge silver shampoo

Fudge er et populært mærke, som tilbyder produkter af høj kvalitet, og det gælder også Fudge silver shampoo. Mærket har en bred vifte af topprodukter og er velkendt af næsten alle frisører. Uanset om du er på udkig efter Fudge silver shampoo eller en kraftig styler; med produkterne fra dette mærke skaber du det ønskede resultat. Oplev Fudge silver shampoo på Salontotal.dk og plej dit hår på den bedst mulige måde.


Forskellige varianter af Fudge silver shampoo

Fudge silver shampoo tilbydes i flere varianter. Uanset om du vil pleje dit hår hver dag eller give dine blonde lokker en omgang i ny og næ: Fudge silver shampoo har en passende variant til dig.

Fudge Everyday Blonde Violet-Toning Shampoo

Fudge everyday clean blonde damage rewind violet-toning shampoo renser dit hår grundigt. Derudover indeholder shampooen høje doser af violet pigment. Det booster farven på dine blonde lokker. Så med dette produkt kan du være sikker på, at gule og varme undertoner i dit hår forsvinder.

Fudge Blonde Damage Rewind Violet-Toning Shampoo

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet-Toning Shampoo renser dit hår og holder det sundt. Desuden sikrer pleje med disse produkter et stærkt hår. Blondt hår opfriskes og vender tilbage til sin naturlige hårtilstand.

Fudge Clean Blonde Violet-Toning

Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo er en af de bedste silvershampooer ifølge blondiner verden over. Fudge silver shampoo indeholder violette pigmenter, der neutraliserer de gule, varme toner i dit hår. Derudover renser shampooen skånsomt dit hår, så det føles sundt og rent igen.

Brug af shampooen

Silver Shampoo er specielt udviklet til at reducere uønskede gule toner i blondt, gråt eller afbleget hår. Den indeholder lilla pigmenter, der hjælper med at opfriske hårfarven og giver et køligere, sølvfarvet skær. Det er vigtigt at bruge produktet i henhold til instruktionerne, normalt anbefales det at lade det sidde i et par minutter, før det skylles ud. Det er vigtigt at følge disse instruktioner for at undgå at få et lilla skær. Silver shampoo kan også skiftes ud med en normal shampoo for at bevare den ønskede farve og tone.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.