gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Fanola No Yellow

Et af de største hits inden for hårpleje er helt sikkert de sølvfarvede shampooer og masker. Mange mennesker med blondt, naturligt eller afbleget hår samt gråt eller hvidt hår bruger disse produkter til at fjerne uønskede gule toner fra deres hår. No Yellow-serien blev udviklet til dette formål, som navnet antyder. Disse produkter har til formål at neutralisere de gule undertoner fra håret ved at tilføje farvens modstykke, nemlig lilla pigmenter.

Sortering

Pr. Side
Hårtype
Udvalgte
Kategori
  • se alt
  • se mindre
Pris

Fanola Ingen gule produkter

Vil du også gerne have et askeblond eller sølvblond look? Så ønsker du ikke gule undertoner i dit blonde hår. Men hvordan kommer gule undertoner ind i håret? Fordi du bruger alle mulige hårprodukter, forurening, UV-stråling, men også naturlige oxidationsprocesser i håret. Disse får alle langsomt dit hår til at få en gul glød. Med blondt, gråt eller hvidt hår er dette naturligvis meget synligt og ikke altid ønskeligt. No Yellow-serien har flere hårprodukter, f.eks. Fanola No Yellow-shampoo og hårmasker, der neutraliserer den gule undertone. På den måde giver du dit hår en kølig undertone for et smukt blond look.

Fanola No Yellow Shampoo

Fanola No Yellow Shampoo er elsket for sin stærke farvenutraliserende effekt. De lilla pigmenter i dette produkt er meget stærke og har derfor hurtigt den ønskede effekt. Lilla er et modstykke til gul, og farverne neutraliserer hinanden. Således forsvinder uønskede gule toner fra dit hår, og dit hår bliver smukt is-, aske- eller gråblondt igen. Fanola No Yellow Shampoo er fantastisk til afbleget, blondt og gråt hår. Køb din favorit Fanola No Yellow shampoo på Salontotal.dk!

100 ml af den Fanola No Yellow Shampoo
350ml af den Fanola No Yellow Shampoo
1000ml af den Fanola No Yellow Shampoo

Brug af den sølvfarvede shampoo

Fanola No Yellow shampoo / silver shampoo har en stærk effekt på grund af dens høje koncentration af lilla pigmenter. Gule eller varme undertoner neutraliseres hurtigt, men styrken af effekten afhænger af dit hårs sundhed. Lad produktet virke i højst 5 minutter og test, hvad der er nok tid for dig. Det er bedst kun at bruge denne shampoo, når du ønsker at neutralisere farven, da Fanola No Yellow shampoo / silver shampoo kun indeholder få andre plejende ingredienser. Det er derfor bedst at følge følgende trin:

  • Trin 1: Vask håret med en rensende shampoo og skyl derefter ud.
  • Trin 2: Vask håret med Fanola No Yellow-shampooen. Lad det virke i 1 til 5 minutter og skyl derefter godt ud.
  • Trin 3: Plej håret med en balsam.

Fanola No Yellow Mask

Vil du bevare din blonde hårfarve smuk, fjerne gule undertoner og pleje det på samme tid? Så har du brug for Fanola Mask. Denne maske virker ikke kun farve-neutraliserende, men har også en plejende komponent. Brug f.eks. denne sølvmaske en gang om ugen for ekstra pleje og farvenutralisering!

Fanola No Yellow Incredible Foam

Denne Foam er en balsam og farvenutraliserende creme i ét. Brug Incredible Foam mellem silver-shampooen og No Yellow Mask. Har dit hår brug for mere pleje på grund af en affarvningsbehandling og ønsker også farvenutralisering? Så er Incredible Foam lige noget for dig. Desuden tynger denne skum ikke dit hår ned, hvilket gør den meget velegnet til fint hår også.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.