gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

EVO Shampoo

Leder du efter hårplejeprodukter af høj kvalitet, som ikke kun er gode for dig, men også for miljøet? Så er EVO Shampoo helt sikkert et mærke, som du bør overveje. EVO Shampoo er et australsk mærke, der er kendt for sine kreative produktnavne og farverige emballager. Men vigtigst af alt er selvfølgelig, at EVO's produkter er effektive og bidrager til et sundt og glansfuldt hår. Læs videre og find ud af, hvordan du også kan nyde godt af de mange fordele ved EVO Shampoo.

 

Sortering

Pr. Side
EVO
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med håret
Pris

EVO Shampoo: miljøvenlig

EVO Shampoo er et mærke, der virkelig har sin egen karakter. Det australske mærke er kendt for sine kreative produktnavne og farverige emballage. EVO's produkter er ikke kun sjove at se på, men også meget effektive. Faktisk stræber EVO efter at levere bæredygtige produkter af høj kvalitet, der er gode for både dig og miljøet. EVO's produkter er ikke testet på dyr og indeholder hverken parabener eller sulfater. Se det er ansvarligt!

Brugsanvisning EVO Shampoo

EVO shampoo er meget nem at bruge. Det eneste du skal gøre er at gøre dit hår vådt og derefter komme en lille mængde shampoo i hænderne. Massér shampooen ind i dit hår og lad den trække ind i et stykke tid, inden du skyller den ud med varmt vand. Du skal muligvis bruge shampooen to gange for at få dit hår helt rent. Bagefter kan du bruge EVO's balsam for ekstra pleje.

Fordele ved EVO Shampoo

At bruge EVO shampoo har mange fordele. For eksempel får det dit hår til at føles rent og friskt. Men det er ikke det eneste. EVO shampoo er også meget effektiv til at bekæmpe skæl og andre hovedbundsforhold. Derudover gør shampooen dit hår mindre tilbøjeligt til at blive fedtet og giver det mere volumen. EVO's produkter er specielt udviklet til folk, der er på udkig efter hårpleje af høj kvalitet, som er godt for både dem selv og miljøet.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.