gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Eleven Australia Shampoo

Eleven Australia Shampoo er et fantastisk hårplejeprodukt, der er specielt udviklet til at holde håret sundt, skinnende og levende. Mærket er kendt for sine enkle, men effektive formler, der sikrer smukt hår, der ser sundt ud og føles sundt. Eleven Australia Shampoos fås i flere varianter, som hver især har en specifik funktion. Derudover har mærket mange andre produkter i sortimentet, såsom balsam, hårmasker og stylingspray. Gå på opdagelse i de forskellige Eleven Australia Shampoos og nyd din sunde hårpragt.

 

Sortering

Pr. Side
Eleven Australia
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Gave-type
Pris
  • se alt
  • se mindre

Populære Eleven Australia Shampoos

En af de mest populære Eleven Australia shampooer er Hydrate My Hair Moisture Shampoo. Som navnet antyder, er det en fugtgivende shampoo, der er specielt designet til at give næring og fugt til tørt hår. Shampooen indeholder blandt andet australske frugtekstrakter og hvedeproteiner, som hjælper med at pleje og styrke håret. Desuden er denne shampoo fri for sulfater og parabener, hvilket gør den ideel også for folk med følsom hovedbund. En anden god shampoo er Eleven Australia Shampoo Smooth Me Now Anit Frizz . Dette produkt hjælper dig med at reducere krus og glatte håret. Smooth Me Now indeholder kokosolie, der hjælper dit hår til at skinne. I Want Body Volume Shampoo giver tyndt og fint hår mere volumen.

Andre produkter fra Eleven Australia

Udover Eleven Australias fine shampooer kan du henvende dig til mærket for blandt andet balsam, stylingprodukter eller hårmasker. Produkterne fås i forskellige linjer, lige fra en 'Repair My Hair'-linje til en 'Styling & Finishing'-linje. Alle produkterne har en specifik funktion, der opfylder hårets behov. For at opnå de bedste resultater anbefales det at bruge hele produktlinjen. Start med en genopbyggende hårmaske, vask dit hår med shampoo og balsam, giv dit hår næring med en leave-in condtioner og style det med en creme, voks eller hårspray.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.