gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Balmain Shampoo

Balmain Shampoo er et ægte must-have til ultimativ hårpleje. Med produktet sørger du for at rense dit hår, samtidig med at du giver det den bedste pleje. Balmain Shampoo er beriget med olier og protein, der plejer enhver hårtype. Så det er et hårprodukt af høj kvalitet. Oplev Balmain Shampoo på Salontotal.dk og plej dit hår med de bedste produkter.

Sortering

Pr. Side
Balmain
Pris

Brug af Balmain Shampoo

Balmains shampoo er nem at bruge til daglig. Først og fremmest skal du fugte dit hår godt med vand. Tag en lille mængde af shampooen i dine hænder. Mængden afhænger af længden og tykkelsen af dit hår. Påfør shampooen, og massér den forsigtigt ind i hovedbunden. Sørg for at massere alle dele af håret. Lad shampooen virke et stykke tid, så de plejende ingredienser kan trænge ind. Derefter kan du skylle, indtil produktet er helt fjernet fra dit hår. Hvis det ønskes, kan du vaske det igen for at sikre, at dit hår er ordentligt renset. Når du har skyllet shampooen ud, er det bedst at pleje dit hår med en balsam.

Fordele ved Balmain Shampoo

Shampooen er beriget med nærende olier, vitaminer og antioxidanter, der giver dit hår en dybderensning og samtidig bevarer fugt og vitalitet. Dit hår føles silkeblødt efter hver vask og ser sundt og skinnende ud. Det forebygger filtring og reducerer krus. Du vil opleve, at dit hår er lettere at style, og at stylingen holder længere efter brug af Balmain Shampoo. Desuden har Balmain Shampoo en vidunderlig duft.

 

Optimale resultater

Ved regelmæssig brug af Balmain Shampoo vil dit hår føles sundt, skinnende og blødt. Glem ikke at skifte shampooen ud med andre produkter fra Balmains sortiment for at give dit hår den bedste pleje og opnå optimale resultater.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.