gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

clynol

Er du på udkig efter en stylingspray, der giver dit hår mere tekstur og samtidig beskytter det mod varme? Så er Clynols stylingsprays det, du leder efter! Det, der gør denne stylingspray virkelig speciel, er det langvarige hold, den giver. Din frisure vil forblive i perfekt form hele dagen uden at føles tung eller klistret.

Der findes i øjeblikket ingen produkter.


Clynol

Er du på udkig efter Clynol styling spray? Så er du kommet til det rette sted. Clynol hårspray er kendt for sine stærke produkter og er stylingspray i topkvalitet. Mange hårsprays er svære at børste ud af håret sidst på dagen. Det problem har du bestemt ikke med Clynols stylingspray! Faktisk er disse sprays meget nemme at børste ud. Du oplever en opstrammende effekt hele dagen og behøver aldrig at bekymre dig om dit hår igen.

Clynol styling spray

Når du har brugt Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml, vil du aldrig have lyst til at gå tilbage. Du kan shoppe alle varianter af Clynol Styling Spray Xtra Strong 250ml hos Salontopper. Er du for eksempel på udkig efter et større lager af Clynol Styling Spray? Så gå efter Clynol Styling Spray Xtra Strong 1000ml. På den måde kan du nyde denne fine Clynol Finishing Spray så længe som muligt!

Sådan bruger du Clynol styling spray

Trin 1: Sørg for, at dit hår er rent og håndklædetørt, før du bruger Clynol styling spray.

Trin 2: Ryst Clynol styling spray godt før brug for at blande ingredienserne godt.

Trin 3: Hold sprayflasken ca. 20-30 centimeter fra håret, og fordel den jævnt i lokkerne.

Trin 4: Nu hvor du har påført stylingsprayen, kan du begynde at skabe dit ønskede look.

Tip: Brug stylingredskaber til at style dit hår. Clynols stylingspray beskytter dit hår mod varme, så du skal ikke bekymre dig om skader ved brug af varmestyling.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.