gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Cantu balsam

Cantu balsam er en populær hårplejeserie, der er designet til at forbedre sundheden og udseendet af krøllet og kruset hår. Hos Salontopper tilbyder vi et bredt udvalg af Cantu balsam. Balsamerne er formuleret med naturlige ingredienser, der er specielt udvalgt til at fugte, blødgøre og styrke håret. Gå på opdagelse i de forskellige typer af Cantu balsam og nyd dine smukke krøller.

Sortering

Pr. Side
Cantu
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Pris

Typer af Cantu Conditioner

Cantu's sortiment af balsam består af fire typer. En af de mest populære balsam er Cantu Shea Butter Conditioner. Denne balsam indeholder rent sheasmør, kokosolie og honning. Derudover forbedrer denne formel elasticiteten, glansen og gør håret ekstra blødt. Cantu Flaxseed Conditioner er specielt formuleret til at fugte og genoplive tørt og skørt hår. Med rent sheasmør, honning og E-vitamin sikrer produktet en sund hårvækst. Denne Cantu balsam efterlader dit hår dejligt blødt og glansfuldt.

Hvilken hårtype er Cantu balsam velegnet til?

Alle Cantu balsam er fri for sulfater, silikoner, mineralolie og parabener. Det gør balsamerne velegnede til alle hårtyper, herunder farvet og kemisk behandlet hår. Mærket bruger kun naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres evne til at fugte, blødgøre og styrke håret. Desuden undgår mærket skrappe kemikalier, der kan skade dit hår.

Brug af Cantu balsam

Det er meget enkelt at bruge Cantu balsam, ligesom enhver anden balsam. Det er bedst at anvende produktet på vådt hår. Fordel balsammen fra rødderne til spidserne, mens du masserer den godt ind. Lad det derefter trække ind i et stykke tid, og skyl derefter ud. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage processen for at få endnu bedre resultater.

Andre produkter fra Cantu

Udover balsam tilbyder Cantu mange andre produkter i sit hårplejesortiment. For eksempel har de stadig shampoo, leave-in conditioners og stylingprodukter i sortimentet. Alle Cantus produkter er designet til at fugte, blødgøre og styrke håret. Desuden er produkterne med til at beskytte dit hår mod skader og krus.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.