gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Cantu Gel

Leder du efter et hårstylingprodukt, der holder din frisure i form i lang tid? Så er Cantu Gel måske noget for dig. Denne gel er velegnet til alle hårtyper og giver et stærkt hold uden at tynge dit hår ned. Cantu Gel kan fås hos forskellige forhandlere og online shops. Salontotal.dk forklarer, hvorfor Cantu Gel er et godt valg, og hvordan du bedst bruger det.

 

Sortering

Pr. Side
Cantu
Hårtype
Udvalgte
Ingredienser
Pris

Stærkt hold med Cantu Gel

Cantu Gel giver stærkt hold og holder håret i form hele dagen. Produktet er ideelt til at skabe forskellige frisurer, f.eks. krøller og snoninger. Gelen har en let konsistens og efterlader ingen rester, hvilket giver håret et naturligt og sundt udseende.

Lækker duft Cantu Gel

Et af de vigtigste kendetegn ved Cantu hårplejeprodukterne er, at de er fremstillet af naturlige ingredienser. Cantu Gel er ingen undtagelse. Produktet indeholder bl.a. sheasmør, jojobaolie og ricinusolie. Disse ingredienser får håret til at se sundt og naturligt ud og nærer det indefra. Duften af gelen er også utrolig lækker og tropisk på grund af shea butter!

Cantu Twist and Lock Gel

En variant af Cantu Gel er Cantu Shea Butter Natural Twist & Lock Gel. Denne gel er specielt udviklet til personer med krøllet og kruset hår. Gelen giver et stærkt hold og holder krøller og twists i form hele dagen. Gelen er fri for skadelige kemikalier og indeholder naturlige ingredienser, der plejer og nærer håret.

Tips til brug af Cantu Gel

Det er nemt at bruge Cantu Gel. Påfør en lille mængde gel i fugtigt hår og fordel den jævnt i det fugtige hår. Style derefter håret som ønsket, og lad det tørre. Gelen kan også bruges i tørt hår for at genaktivere frisuren og holde håret i form.

 

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.