gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Cantu leave in conditioner

Cantu leave in conditioner er et af produkterne fra den populære hårplejeserie, der er designet til at forbedre sundheden og udseendet af krøllet og kruset hår. Hos Salontopper har vi flere typer Cantu leave in conditioner i vores sortiment. Cantu leave in conditioner er formuleret med naturlige ingredienser, der er specielt udvalgt til at fugte, blødgøre og styrke håret. Udforsk vores sortiment og nyd dit smukke krøllede hår.

Sortering

Pr. Side
Cantu
Hårtype
Udvalgte
Problemer med håret
Ingredienser
Pris

Typer af Cantu leave in conditioner

En af de mest populære leave in conditioners fra Cantu is de Cantu Shea Butter Leave In Conditioning Repair Cream. Denne balsam er designet til at fugte og reparere tørt, skadet hår. Formlen indeholder rent sheasmør, kokosolie og honning, som trænger dybt ind i håret og hjælper med at forbedre elasticitet og glans, samtidig med at håret efterlades blødt og håndterbart. Cantu Shea Butter Natural Leave In Conditioner er specielt udviklet til daglig brug. Den giver stærkt og sundt hår, der trænger dybt ind i hårstrået. De naturlige olier stimulerer håret og en sund hårvækst.

Hvem er Cantu leave in conditioner velegnet til?

Cantu leave in conditioner er velegnet til alle hårtyper, uanset om det er bølget hår, krøllet hår eller bare glat hår. Dette skyldes, at produkterne er produceret så naturligt og sundt som muligt. Dette sikrer en sund effekt i det lange løb. Cantu's produkter indeholder ingen sulfater, parabener og silikoner. Dette gør også produkterne Curly Girl proof.

Sådan bruger du Cantu leave-in conditioner

Det er meget enkelt at bruge Cantu leave in conditioner. Først og fremmest skal du gøre dit hår vådt. Derefter påfører du en generøs mængde af produktet på fugtigt hår. Du kan bruge dine fingre til at flytte produktet fra hårspidserne til hårrødderne. Du kan sprede produktet yderligere med en kam. Det er ikke nødvendigt at skylle produktet ud. For at få bedre resultater kan du genanvende produktet på de tørre områder af dit hår.

Andre produkter fra Cantu

Udover Cantu leave-in conditioner tilbyder mærket mange andre hårplejeprodukter. Du finder for eksempel shampoo, balsam og stylingprodukter i Cantus sortiment. Alle Cantu-produkterne er designet til at fugte, blødgøre og styrke håret. Desuden er produkterne med til at beskytte dit hår mod skader og krus.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.