gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bumble and bumble curl

Definer dine krøller med Bumble and bumble krølleprodukter. Kombinationen af fem kraftfulde ingredienser sikrer, at håret bliver gennemfugtet i dybden. Nyd smukt definerede krøller ved at bruge Bumble and bumble curl produkter! Du shopper dem alle på Salontotal.dk.


Bb. Curl

Bumble and bumble curl-serien har alle de produkter, du har brug for til at pleje og style dine krøller. Udover daglige produkter som shampoo og balsam har serien også en hårmaske, mousse, creme, reaktivator og gel. Du vil også gerne bruge de bedste produkter til dine krøller, ikke sandt? Så skal du ikke lede længere. Bumble and bumble curl produkter fugter håret i dybden og giver dig smukt definerede krøller! Du shopper alle Bumble and bumble curl produkter på Salontotal.dk!

Ingredienser

Produkterne i Bumble and bumble curl-serien indeholder ingredienser, der fugter håret i dybden for at definere krøllerne. Denne kraftfulde kombination af ingredienser giver dit hår, hvad det har brug for!

  • Kokosnøddeolie
  • Avocadoolie
  • Jojobaolie
  • Sheasmør
  • Cacaosmør

Bestsellers

  • Moisturizing Shampoo er en dybt fugtgivende shampoo, der får håret til at føles mindre kruset og glattere. Den giver også håret en smuk glans!
  • 3-in-1 Conditioner fugter, udglatter og blødgører håret. Du kan bruge dette produkt som en almindelig balsam, leave-in eller som en vask før balsam.
  • Mousse fugter håret, reducerer krus og definerer krøller. Håret får mere volumen og krøllerne bliver modstandsdygtige.

Bumble and bumble

Udover Bumble and bumble curl-linjen har dette mærke flere andre linjer. Ønsker du at rense hovedbunden og håret ordentligt? Så skal du vælge Bb. Sunday. Lider du af tørt til ekstremt tørt hår? Så er det Bb. Hairdresser's Invisible Oil Rich er det, du har brug for! Og så er der flere flere produktlinjer. Alle produkter er cruelty-free og fri for parabener, mineralolier, phthalater og formaldehyd.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.