gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Bondi Sands Solcreme

Bondi Sands Sunscreen er et af mærkets plejende produkter. Bondi Sands er et førende solplejemærke. Det tilbyder en bred vifte af solcremeprodukter af høj kvalitet, som effektivt beskytter din hud mod UV-stråler. Uanset om du planlægger at slappe af på stranden, svømme i havet eller bare nyde solen, giver Bondi Sands Sunscreen den optimale beskyttelse, du har brug for. Oplev Bondi Sands Sunscreen på Salontotal.dk og nyd den bedste pleje.

Sortering

Pr. Side
Udvalgte
Pris

Pleje med Bondi Sands solcreme

Bondi Sands Sunscreen indeholder flere ingredienser og har flere niveauer af beskyttelse. Så du kan træffe det perfekte valg, der passer til dine behov og din hudtype. Uanset om du vælger en solcreme, sollotion, solspray eller aftersun, har Bondi Sands alt, hvad du skal bruge til en komplet solplejerutine.

Fordele ved produkterne

Ud over at give den bedste pleje har produkterne flere fordele. For eksempel er produkterne beriget med lækre dufte, der øjeblikkeligt giver dig en feriefølelse. Uanset om det er den tropiske kokosduft eller den forfriskende duft af vandmelon, bliver det en behagelig oplevelse for dine sanser at påføre Bondi Sands Sunscreen. Produkterne er desuden vandafvisende og giver ekstra beskyttelse til følsom hud.

Fugt og pleje

På grund af de gode ingredienser er Bondi Sands Sunscreen et plejende produkt. Takket være de forskellige vitaminer og antioxidanter hjælper produktet med at nære og reparere din hud. Frem for alt giver Bondi Sands Sunscreen den bedste beskyttelse mod de skadelige påvirkninger udefra.

Om Bondi Sands

Bondi Sands er et velkendt brand med solbeskyttelsesprodukter. Desuden tilbyder mærket forskellige selvbrunerprodukter, såsom Tanning Mousse. Det giver et smukt solbrændt look uden at blive udsat for UV-stråler. Med de forskellige solbeskyttelsesprodukter i sortimentet kan du solbade sikkert fra nu af. Fra solcreme til læbepomade - Bondi Sands giver dig solbeskyttelse.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.