gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

BluMaan

BluMaan hjælper dig med at finde din personlige stil gennem styrken af hårstyling. Desuden mener BluMaan, at det er vigtigt, at dit hår er i god stand. Mærket mener, at du kun kan style dit hår ordentligt, når det er sundt. Derfor er deres produkter udviklet med ingredienser, der giver næring til dit hår. De sørger for at udvikle produkter, der opfylder specifikke ønsker og behov hos kunder med forskellige hårtyper. Det er kvalitetsprodukter, der virkelig virker. Så tjek Salontotal.dk 's sortiment nu og find ud af, hvilket BluMaan-produkt der vil give dig en fantastisk frisure! Læs mere >>


Produkter fra BluMaan

Vi har BluMaan-produkter til alle hårtyper og personlige præferencer. Vi har f.eks. en lækker olie, der indeholder ingredienser, som hjælper med at gøre tørt, genstridigt og groft hår dejligt blødt og mere håndterbart. Det bekæmper også krus og forhindrer dit hår i at flyve fra det ene sted til det andet. Eller kan du lide en god pomade, der sikrer, at din frisure holder sig i form hele dagen? Dette langtidsholdbare medium hold tynger ikke dit hår ned og giver det en mat til minimal glans. Hvad mere kan man ønske sig? Find din favorit nu!

Køb produkter fra BluMaan på Salontotal.dk

Er du lige så begejstret for BluMaan-produkterne som vi er på Salontotal.dk? Køb dit yndlingsprodukt fra dette kvalitetsmærke nu, og begynd at nyde godt af smukt hår snart. Det er meget enkelt at bestille hos os: Læg dine produkter i indkøbskurven, og betal med din foretrukne betalingsmetode. Hvis du bestiller for 35 € eller mere, er forsendelsesomkostningerne helt gratis. Med vores produkter kan du virkelig forkæle dig selv uden at bruge for meget. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 22.00 søndag til fredag, gør vi vores bedste for at levere den til dit hjem allerede næste dag. Har du spørgsmål om et produkt eller andre spørgsmål? Kontakt venligst vores kundeservice. De er tilgængelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Vi vil med glæde hjælpe dig!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.