gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Biolage shampoo

Biolage shampoo er et af produkterne i mærkets produktlinje. Shampoo Biolage er kendt for at bruge naturlige ingredienser. Som et resultat er Biolage shampoo miljøvenlig. Derudover er der mange muligheder i shampoo-linjen, der hver især opfylder et andet behov. Det betyder, at der er en rigtig shampoo til alle. Oplev Biolage shampoo i sortimentet på Salontotal.dk og nyd dit kraftfulde hår.

Sortering

Pr. Side
Biolage
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Problemer med hovedbunden
Problemer med håret
Ingredienser
Pris

Den populære Biolage-shampoo

Et af de mest populære produkter i Biolages produktlinje er shampooen. Det skyldes, at disse shampooer er designet til at imødekomme forskellige hårtyper og behov. For eksempel tager produkterne sig af tørt, skadet, tyndt, fint, krøllet, farvet og fedtet hår. Der er flere shampooer i produktlinjen, som hver især opfylder forskellige behov.

Typer af shampoo Biolage

En af mærkets mest populære shampooer er Colorlast shampoo . Denne shampoo er beskyttende mod farvet hår. Derudover giver Biolage-shampooen en mild rensning med en lav pH-værdi, så den også beskytter hovedbunden. Biolage HydraSource Shampoo er en populær mulighed for at rense og fugte tørt hår. Det skyldes, at den skånsomt renser hår og hovedbund, samtidig med at den genopretter fugten gennem sine fugtgivende egenskaber.

Brug af Biolage shampoo

Biolages shampoo er nem at bruge, ligesom mange af mærkets andre produkter. Sørg for, at dit hår er grundigt vådt, så du bedre kan fordele og rense produktet. Påfør en lille mængde shampoo jævnt i håret. Massér forsigtigt shampooen ind i hovedbunden og håret, og sørg for, at den dækker alle dele. Skyl shampooen ud med vand. Sørg for, at der ikke sidder rester tilbage, da det vil gøre dit hår fedtet. Gentag om nødvendigt dette for at sikre, at dit hår er helt rent. Brug derefter balsammen fra Biolage-serien for endnu mere pleje.

Shampoo Biolage er miljøvenlig

Skaberne af bl.a. shampoo Biolage troede på bæredygtighed, naturen og at være god ved planeten. Derfor producerer mærket bæredygtigt, og siden 2015 har fabrikken i Burgos i Spanien været CO2-neutral. Her bliver al energi genereret af solpaneler, og alt spildevand bliver behandlet og genbrugt. Der arbejdes også med 95% genbrugsplast, og brandet forbedrer løbende dette. I årenes løb er Biolage blevet førende inden for professionel hårpleje. Både når det gælder hårpleje, og når det gælder om at reducere sit CO2-fodaftryk.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.