gratis forsendelse fra 300 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Biolage shampoo

Biolage shampoo er et af produkterne i mærkets produktserie. Biolage er kendt for at bruge naturlige ingredienser. Som følge heraf er Biolage shampoo miljøvenlig. Derudover er der mange muligheder i shampoo-linjen, der hver især opfylder et forskelligt behov. Som et resultat heraf er der en rigtig til alle. Oplev Biolage shampoo i sortimentet på Salontotal.dk og nyd dit kraftfulde hår.

Sortering

Pr. Side
Biolage
  • se alt
  • se mindre
Hårtype
  • se alt
  • se mindre
Udvalgte
Pris

Den populære Biolage shampoo

Et af de mest populære produkter i Biolages produktserie er shampoo. Det skyldes, at disse shampooer er designet til at imødekomme forskellige hårtyper og behov. For eksempel tager produkterne sig af tørt, skadet, tyndt, fint, krøllet, farvet og fedtet hår. Der er flere shampooer i produktlinjen, som hver især opfylder et forskelligt behov.

Typer af Biolage-shampooer

En af mærkets mest populære shampooer er Colorlast-shampo'en. Denne shampoo er beskyttende mod til farvet hår. Den giver også en blid rensning med en lav pH-værdi for også at beskytte hovedbunden. Biolage HydraSource Shampoo er et populært valg til at rense og fugte tørt hår. Det skyldes, at den renser håret og hovedbunden skånsomt, samtidig med at den genopretter fugten gennem sine fugtgivende egenskaber.

Brug af Biolage shampoo

Biolage shampoo er nem at bruge, ligesom mange af mærkets andre produkter. Sørg for, at dit hår er grundigt vådt, det hjælper dig med at fordele og rense produktet bedre. Påfør en lille mængde shampoo jævnt i dit hår. Massér forsigtigt shampooen ind i din hovedbund og dit hår, så den dækker alle dele. Skyl shampooen ud med vand. Sørg for, at der ikke efterlades rester, da dette vil gøre dit hår fedtet. Gentag dette om nødvendigt for at sikre dig, at dit hår er helt renset. Brug derefter balsam fra Biolage-serien for at få endnu mere pleje.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.