gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss trimmer

Vil du gerne stramme hårkonturerne eller trimme dine bakkenbarter, overskæg og skæg? Så brug en Babyliss-trimmer. Der findes mange forskellige typer, der gør det nemmere at trimme hår. Køb din favorit Babyliss trimmer på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Pris

Trimmer Babyliss Pro

Babyliss-trimmere giver dig mulighed for at skabe de flotteste resultater. Vil du bruge en trimmer til at stramme hårkonturer eller vil du hellere bruge den til at trimme dit overskæg eller skæg? En trimmer kan bruges til mange forskellige formål, men du bruger den primært til præcist arbejde. Ønsker du et apparat til grovere arbejde, f.eks. til afkortning af et langt skæg? Så anbefaler vi klippemaskiner.

Bedst sælgende Babyliss Pro-trimmere

  • Næse- og øretrimmer: Neus en oor trimmer er vores bestseller til fjernelse af næse- og ørehår. Fjern nemt og hurtigt hår på besværlige steder.
  • Ledningsfri: En af vores bestsellere er denne Babyliss trimmer. Trimmeren har et stilfuldt udseende og er ledningsfri at bruge.
  • Med ledning: Vil du gerne have en trimmer med ledning? Så er ETCHFX Trimmer det, du leder efter. Trimmeren har en ledning, og du får flere tilbehør til at skabe de bedste resultater.

Babyliss Pro produkter

Udover et bredt udvalg af trimmere har dette mærke også et stort udvalg af hårtørrere, glattejern, krøllejern, hårklippere og forskellige børster. Hvis du er på udkig efter kvalitetsværktøjer, er Babyliss Pro det rette sted at gå hen!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vedligeholder man en Babyliss-trimmer?

  • Trin 1: Fjern alle hår, der sidder fast mellem skærebladene.
  • Trin 2: Brug olie voor trimmers, som du anvender på knivene.
  • Trin 3: Lad olien sidde på. Fordi den er tynd, men ikke fedtet, sidder hårene ikke fast mellem knivene. På den måde forbliver knivene skarpe i længere tid, og du kan nyde de bedste resultater i længere tid.
at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.