gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss krøllejern

Vil du gerne skabe de smukkeste krøller, men er du ikke sikker på, hvilket Babyliss krøllejern der passer bedst til dig og dit hår? Vi hjælper dig gerne! Tangen fås i mange forskellige typer, så der er altid det perfekte krøllejern til alle. Køb dit Babyliss krøllejern på Salontotal.dk!

Sortering

Pr. Side
Pris

Hvorfor et Babyliss krøllejern?

Babyliss står for høj kvalitet. De har et bredt udvalg af forskellige professionelle stylingredskaber som f.eks. hårtørrere, glattejern, trimmere, varmluftbørster og meget mere. Derfor kan Babyliss krøllejern ikke mangle på denne liste. Tangen er udviklet i mange forskellige diametre. Du kan f.eks. vælge fra 10mm til 38mm. Har du kort hår? Så er en tang med en mindre diameter velegnet, men hvis du har mellemlangt til langt hår, er det bedre at gå efter en større diameter. Vælg på forhånd, hvilken type krølle du gerne vil skabe, da dette også afhænger af diameteren. Hvorfor et Babyliss krøllejern? Fordi du bruger professionelle redskaber, der gør styling af dit hår nemmere. Nyd de smukke krøller!

Funktioner ved et Babyliss Pro krøllejern

  • Professionelt krøllejern
  • Lange snore
  • Drejelige snore
  • Justerbar temperatur
  • Fås i forskellige diametre: fra 10mm til 38mm
  • De fleste tænger slukker af sig selv efter 60 minutter

MiraCurl

Har du svært ved at krølle dit hår med et almindeligt Babyliss krøllejern? Så er MiraCurl måske noget for dig! Det har aldrig været nemmere at krølle dit hår. MiraCurl MKII snor automatisk dit hår ind i apparatet og kommer ud som en smuk krølle. For at bruge dette praktiske værktøj skal dit hår være tørt og opdelt i små strimler. Du kan indstille MiraCurl til 3 forskellige indstillinger, så du er sikker på at have den rigtige temperatur til dit hår. Nyd de smukke krøller, du har skabt på ingen tid.

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.