gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss Pro klipper

Med en professionel hårklipper sikrer du dig, at du kan style dit hår elegant. Du ønsker selvfølgelig lige så meget præcision som din frisør eller frisør. Vælg derfor en Babyliss Pro hårklipper. Disse professionelle værktøjer sikrer, at du kan få dit hår super glat!

Sortering

Pr. Side
Pris

Hårklippere Babyliss

Uanset hvilken kort frisure du ønsker at vælge, er en hårklipper ofte uundværlig. Fra fuld buzzcut, en fade eller en undercut. Du ønsker derfor en professionel tilgang, som du kan gøre brug af et par Babyliss klipperemaskiner til god brug. En hårklipper er velegnet til opsætning af grove linjer og andet mindre præcist arbejde. Hvis du ønsker præcision og linjearbejde, skal du bruge en trimmer.

Et andet valg er, hvor du vil bruge din klippemaskine? For ledningsløse klippemaskiner er nemmere at bruge, men batteriet kan løbe tør for strøm. Så hvis du altid har en stikkontakt i nærheden og gerne vil kunne bruge den, når du vil, så er en klipper med ledning fint. Men hvis du vil have den med dig overalt, er det bedre at købe en batteridrevet klippemaskine.

4 kunstneres klippemaskiner

Babyliss har en særskilt linje til de såkaldte hårkunstnere og stylister, som hedder 4 Artists. Du finder også 4 Artists klipper i denne linje. Den har en kraftig motor, stærke litiumbatterier og japanske stålblade. Med ikke mindre end 6000 bevægelser i minuttet for super slanke resultater.

Vedligeholdelse

For at holde din klipper i topform har du flere vedligeholdelsesprodukter. De fleste klippemaskiner leveres med en lille børste. Med denne børste kan du holde bladene fri for løse hår. Det er også vigtigt at rengøre og smøre bladene regelmæssigt med onderhoudsspray.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.