gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

Babyliss glattejern

Stilfuldt hår uden skader: med Babyliss glattejern kan det lade sig gøre. Med sin brugervenlige belægning glider Babyliss glattejernet let gennem dit hår uden at beskadige det. Desuden er Babyliss glattejernet enormt sikkert at bruge, bl.a. på grund af den lange ledning og den automatiske slukfunktion. Gå på opdagelse i Salontoppers sortiment og nyd dit stylede hår.

Sortering

Pr. Side
Pris

Funktioner af et Babyliss glattejern

Babyliss glattejern er meget populære på grund af deres professionelle kvalitet, og fordi de er nemme at bruge. En vigtig egenskab ved Babyliss glattejern er den keramiske belægning. Denne belægning sikrer, at glattejernet varmer jævnt op, så der ikke efterlades varmepletter på håret, da dette kan skade det. Derudover sikrer den keramiske belægning, at dit glattejern glider let hen over håret, hvilket giver det et glat og skinnende udseende.

Funktioner ved et Babyliss glattejern

Glattejernet fra Babyliss er nemt at bruge, blandt andet takket være temperaturstyring og en automatisk slukfunktion. Med temperaturregulatoren indstiller du varmen. Ved indstillingen kan du tage hensyn til dit hårs tykkelse og struktur. Dette kan være fint, hvis du har fint eller skadet hår, da en sænkning af temperaturen forhindrer yderligere skader. Den automatiske slukfunktion er en praktisk sikkerhedsfunktion. Den forhindrer, at apparatet bliver for varmt, uden at det bliver brugt. Desuden har Babyliss-produkterne andre praktiske funktioner som f.eks. en ekstra lang ledning eller en digital skærm, der viser temperaturen.

Hvorfor et Babyliss glattejern?

Babyliss glattejern er et pålideligt glattejern af høj kvalitet, der gør dit hår glat og glansfuldt. En stor fordel ved glattejernet er, at det kan bruges til alle hårtyper. Desuden kan du bruge det meget nemt: du sætter det i stikkontakten, indstiller temperaturen og begynder at style dit hår, når apparatet er blevet varmet op. For at undgå hårskader kan du bruge glattejernet i kombination med varmebeskyttende hårspray. Desuden kan du nemt rengøre Babyliss glattejernet med en fugtig klud. Dette forlænger dets levetid og fjerner eventuelle rester fra hårplejeprodukter.

 

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.