gratis forsendelse fra 265 kr bestilt før 22:00, sendes i dag! kundeanmeldelse 4.1/5

As I Am leave-in balsam

Giv dine smukke krøller den ekstra pleje, de har brug for. Med As I Am leave-in conditioner bliver håret fugtet og næret, så det ser smukkere, glattere og sundere ud. Krøllerne får mere definition, er mere håndterbare, og håret tynges ikke ned. Er du allerede bekendt med As I Am leave in conditioner?

Sortering

Pr. Side
As I Am
Hårtype
Udvalgte
Pris

Fordelene ved As I Am leave-in conditioner

As I Am leave in conditioner er en fantastisk base til styling af dine krøller. Produktet indeholder blandt andet kokosnød og grøn te, som sikrer, at håret får næring og fugt. Håret føles blødere, får en smuk glans, bliver mere medgørligt og nemmere at rede ud. Den fugter, styrker og stimulerer også den naturlige hårvækst. Nyd sundt, plejet hår uden at tynge det ned!

Krøllet pige bevis

As I Am leave-in conditioner og andre produkter er Curly Girl proof. Denne metode blev født ud fra ideen om at give krøllet hår den bedste pleje, det fortjener. Produkterne er fugtgivende og milde i virkningen. Disse produkter indeholder ikke skadelige ingredienser! Så du kan nyde sunde og smukke krøller.

Hvordan bruger man As I Am leave-in conditioner?

  • Trin 1: Sørg for, at håret er rent.
  • Trin 2: Red håret ud.
  • Trin 3: Tag den ønskede mængde af As I Am leave in conditioner.
  • Trin 4: Fordel den jævnt i det våde hår, fra rødder til spidser.
  • Trin 5: Red håret grundigt igennem.
  • Trin 6: Afslut med dine foretrukne stylingprodukter, og nyd de velplejede, men definerede krøller.

Som jeg er

As I Am har udviklet hårplejeprodukter af høj kvalitet til krøllet og kruset hår. Ved at bruge disse produkter får du smukke, velplejede og definerede krøller. Produkterne indeholder naturlige ingredienser, er cruelty-free og fri for sulfater og silikoner. Desuden er næsten alle produkterne veganske. Lær dette smukke mærke at kende, og nyd et smukt og velplejet hår!

at ansøge

ny hos salontotal.dk

glemt din adgangskode?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Du modtager den en gang om ugen og er opdateret om de nyeste produkter, rabatkoder og tip & tricks. Og det allerbedste? 15 kr rabat, når du tilmelder dig!

Glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor. Vi sender dig derefter en ny adgangskode.